ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Ο Θρύλος απέδειξε πως όταν παίζει την μπάλα…

Πέραν από την ιστορικότητα του αποτελέσματος στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην Ανόρθωση, 6αρα είναι αυτή όπως και να το κάνουμε, ο Απόλλωνας είχε πολλαπλά ωφελήματα. Ανέκτησε πρωτίστως την αυτοπεποίθηση που τον χαρακτήριζε πριν τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα, παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο.

Αμ δε η επιστροφή του “κακοποιού” Ρομπέρζ, που τελικά δεν απελάθηκε, ήταν σαν προσφορά του 1 συν 2. Χάμπος Κυριάκου και Ζοάο Πέδρο μετακινήθηκαν στις φυσικές τους θέσεις, κι αυτό έφερε την απαραίτητη ηρεμία στις κινήσεις των ποδοσφαιριστών. Ο Θρύλος απέδειξε πως όταν παίζει την μπάλα που ξέρει, κανένας αντίπαλος δεν είναι ικανός να τον εκτροχιάσει από τους στόχους του.

Για την σημερινή αναμέτρηση (30/4) δεν χρειάζεται να ειπωθεί πως είναι βαρύνουσας σημασίας. Η ΑΕΚ παρόλο που τελευταία δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, δεν παύει να είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος που θα χρειαστεί κόπο και πάθος προκειμένου να ξεπεραστεί. Ο Απόλλωνας, έχει την ευκαιρία να βροντοφωνάξει πόσο πολύ καίγεται για τον τίτλο. Οι απαντήσεις στα πόδια σας.

Comments
To Top