ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Ήττα για την ομάδα μας από την ΑΕΚ με 2-0 ένα αποτέλεσμα που μας εκτροχιάζει από την υπόθεση τίτλος! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Καλή παρουσία από τον Πορτογάλο που είχε καλές τοποθετήσεις. Ίσως στο γκολ θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα.

Μάριο Σέρτζιο: Σε χαμηλές πτήσεις ο Σέρτζιο που δεν έδωσε τα αναμενόμενα. Έχασε πολλές φορές τον αντίπαλο του.Επιθετικά δεν ανέβηκε πολύ.

Τιάγκο Γκόμες: Μέτριο παιχνίδι από τον Πορτογάλο που δυσκολεύτηκε απέναντι στον προσωπικό του αντίπαλο.Επιθετικά λίγα πράγματα.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Από τους λίγους που διασώθηκαν. Καλός στα πόδια και ψηλά όποτε οι φάσεις περνούσαν από κοντά του έβαζε στοπ.

Πάολο Βινίσιους: Ενώ σε ολόκληρο το παιχνίδι ήταν πολύ καλός, αντέδρασε λάθος στην φάση του γκολ αφού άφησε τον αντίπαλο να σουτάρει χωρίς πίεση. Αυτό δεν είναι χτεσινό φαινόμενο αφού σε πολλά παιχνίδια ήταν πολύ καλός αλλά έκανε το “τσαφ” του και έγινε ζημιά.Ο ίδιος πρέπει να βρει λύση σε αυτά τα μόνιμα τσάφ.

Σέρτζιο Σεμέδο: Μέτρια παρουσία και άγαρμπα μαρκαρίσματα.Δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Ο Χάμπος ήταν από τους λίγους που προσπαθούσε να δώσει πνοή στην ομάδα.Καλό παιχνίδι αλλά πολύ μόνος στην μεσαία γραμμή.

Αντριάν Σαρδινέρο: Δεν ανταποκρίθηκε στο χτεσινό παιχνίδι ο Ισπανός αφού ήταν καλά κλεισμένος.

Φώτης Παπουλής: Ο Ελλαδίτης ήταν σε μέτρια βραδιά αφού δεν του έβγαινε τίποτα.Δεν ήταν ο χειρότερος από τους τρεις αλλά βγήκε γιατί ήταν ο πιο αμυντικογενής.

Ζοάο Πέδρο: Σίγουρα δεν έφτασε στις γνωστές του αποδόσης αλλά ακόμα και έτσι ήταν στους λίγους που ξεχώρισαν για το πείσμα τους.

Αρκάδιους Πίεχ: Αν εξαιρέσεις ένα δυό σουτ δεν μπήκε στο γήπεδο ποτέ.Κακό παιχνίδι.

Μάριος Στυλιανού: Μπήκε στην θέση του Σέρτζιο αλλά δεν πρόσφερε κάτι παραπάνω.

Άλεξ ντα Σίλβα: Μπήκε για να δώσει πνοή αλλά δεν το κατάφερε πλην του πρώτου δεκαλέπτου.Μετά περιορίστηκε σε χαμηλές πτήσεις.

Ιωάννης Πίττας: Ο Πίττας δεν μπορεί να κριθεί.

Προπονητής: Ξεκίνησε με 4-2-3-1 αλλά βρήκε δυσκολίες απέναντι στο 3-4-3 του αντίπαλου προπονητή ο οποίος τοποθέτησε τον Τρουγιόλς μπροστά από την άμυνα για να αναχαιτίζει τον γρήγορο Παπουλή. Ο Σωφρόνης απάντησε στο ημίχρονο με τον Ντα Σίλβα αλλά ο Βραζιλιάνος δεν ανταποκρίθηκε. Αφού δεχτήκαμε το γκολ το σύστημα άλλαξε αλλά και πάλι ο αντίπαλος προπονητής ήταν πολύ διαβασμένος και κέρδισε στην σκακιέρα. Όπως και να έχει ανεξαρτήτως αποτελέσματος η διαχείριση φαινόταν σωστή άσχετα αν δεν βγήκε στο γήπεδο. Μοναδικό ψεγάδι η λειψανδρία στον πάγκο που έδεναν τα χέρια του προπονητή.

Comments
To Top