ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην Ομόνοια

Ντέρμπι με την Ομόνοια στο Τσίρειο αυτή την Κυριακή (8/5).Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Ματ Νταρπισαιαρ: Ο Άγγλος επιθετικός είναι κίνδυνος θάνατος μέσα στο κουτί αφού είναι απρόβλεπτος. Από το πουθενά μπορεί να σκοράρει. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί μας πρέπει να τον έχουν από κοντά.

Δημήτης Χριστοφή: Ο Κύπριος είναι ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας. Ταχύτατος διεισδυτικός με δυνατό πόδι. Πρέπει ο εκάστοτε πλάγιος χαφ να δίνει βοήθειες στον μπακ του γιατί στο ένας εναντίον ενός δύσκολα κερδίζετε ο Κύπριος διεθνής.

Σίλβα Κλέιτον: Δεν διανύει την καλύτερη του ποδοσφαιρική χρονιά παραμένει όμως ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Διαθέτει την απρόβλεπτη πάσα που μπορεί να «κόψει» την άμυνα. Είναι ο συνδετικός κρίκος και μοιράζει το παιχνίδι του αντιπάλου.

Γενικά: Ο αντίπαλος μας βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο. Το παιχνίδι της βασίζεται σε ατομικές εξάρσεις αφού δεν δείχνει στοιχεία ομάδας τον τελευταίο καιρό. Η άμυνα της δεν είναι επιπέδου και εύκολα μπορεί να νικηθεί. Θεωρώ πως με ένα δυνατό ξεκίνημα και ένα γρήγορο γκολ η ομάδα μας θα πάρει το πάνω χέρι. Άλλωστε σε αυτήν εδώ την στήλη έχουμε τονίσει πολλάκις πως όταν ο Απόλλωνας ξεκινά δυνατά δύσκολα χάνει και όταν δεν το κάνει δύσκολα κερδίζει.

Comments
To Top