ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας που επικράτησε της Ομόνοιας με 3-0. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Στην αρχή του παιχνιδιού πραγματοποίησε 2 3 καλές επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν. Στην συνέχεια έγινε απλός θεατής.

Μάριο Σέρτζιο: Μέτρια εμφάνιση από τον Πορτογάλο που στους τελευταίους αγώνες δεν είναι στα καλύτερα του.Με τέτοια Ομόνοια θα έπρεπε να δώσει πιο πολλές βοήθειες μπροστά.

Τιάγκο Γκόμες: Τραυματίστηκε νωρίς και δεν μπορεί να κριθεί.

Πάολο Βινίσιους: Είχε καλές τοποθετήσεις και έκοψε αρκετές φορές τους αντιπάλους.Είχε όμως και τρεις τέσσερις επιπόλαιες ενέργειες που ευτυχώς δεν στοίχησαν.Αυτά τα ατομικά λάθη πρέπει να τα προσέξει ο Βραζιλιάνος.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Αρχοντικός για ακόμη ένα παιχνίδι. Έσβηνε όλες τις φάσεις με άνεση και δεν άφηνε περιθώρια στους αντιπάλους να γίνουν επικίνδυνοι. Επίσης βοηθούσε και στο ξεκίνημα του παιχνιδιού με την άνεση που έβγαζε την μπάλα μπροστά.

Εστεπάν Σακέτι: Το σκυλί του πολέμου πραγματοποίησε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση. Μάρκαρε ασταμάτητα,οργάνωνε και παρολίγο να βάλει και γκολ. Ο πολυτιμότερος του αγώνα.

Άλεξ ντα Σίλβα: Σκόραρε,έδωσε ασίστ και αυτό ίσως τον βοηθήσει να ανέβει. Με ένα πιο μεστό παιχνίδι χωρίς παρακρατήματα ίσως θα βοηθηθεί για να ανέβει στα επίπεδα που μας συνήθισε.

Αντριάν Σαρδινέρο: Πολύ σωστός τακτικά, με αρκετές ενέργειες επιθετικά βοήθησε για να ανοίξει η άμυνα του αντιπάλου.

Ζοάο Πέδρο: Άλλαξε θέσεις και δεν τον βοήθησε αυτό να ανέβει στα γνωστά του επίπεδα. Γενικά όμως έκανε καλό παιχνίδι.

Αρκάδιους Πίεχ: Τα έκανε όλα αλλά του έλειψε το γκολ. Έδειξε πως του ταιριάζει πιο πολύ το σύστημα με 2 επιθετικούς ή καλύτερα με ακόμη ένα ποδοσφαιριστή που ξέρει να παίζει και φορ.

Άντον Μαγκλίτσα: Πολύ καλή απόδοση για τον Κροάτη που σκόραρε και είχε και πολλές ευκαιρίες. Άνοιξε χώρους και δημιούργησε ρήγματα στον αντίπαλο.

Γιώργος Βασιλείου: Δεν μπορεί να κριθεί.

Σέρτζιο Σεμέδο: Μπήκε και στην δεύτερη του φάση έκανε σκληρό φάουλ. Δείχνει πως δεν του έχει “κάτσει” η όλη φάση.

Γιώργος Πελαγίας: Μπήκε σαν αριστερός μπακ και παίζοντας μεστά κάλυψε σωστά την θέση. Σωστές τοποθετήσεις,αποκρούσεις-πάσες που βοήθησαν στο να φτιαχτούν προυποθέσεις για γκολ.

Προπονητής: Ξεκίνησε με 4-4-2 αλλά δεν του βγήκε.Το γύρισε σε 4-2-3-1 και η ομάδα ανέβασε απόδοση στο δεύτερο αφού η ομάδα έχασε πολλές ευκαιρίες αν και δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο που μας συνηθίζει.

Comments
To Top