ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Με ένα πρωτάθλημα στη «βιτρίνα» μας και πολύ καλές παρουσίες!

Ακόμα μια παραγωγική χρονιά για τις Ακαδημίες Πετόσφαιρας της ομάδας μας που κάθε χρόνο βάζουν το «στίγμα» τους στα πρωταθλήματα. Άξιοι συγχαρητηρίων όσοι βρίσκονται πίσω από τα τμήματα, για τη τεράστια δουλειά που γίνεται αλλά και την ανάδειξη σπουδαίων πετοσφαιριστριών που πλαισιώνουν την πρώτη ομάδα του Απόλλωνα μας αλλά και τα ρόστερ των εθνικών ομάδων.

Όσον αφορά τον απολογισμό της φετινής χρονιάς από τα τμήματα μας θα μπορούσε να είναι και καλύτερος παρ΄όλα αυτά όμως ολοκληρώθηκε με ένα πρωτάθλημα από την ομάδα των Κορασίδων.

Νεάνιδες U18(προπονήτρια Μύρα Γκρίπαν): Η ομάδα μας κατέλαβε στο Παγκύπριο πρωτάθλημα τη 2η θέση με 35 βαθμούς σε 14 αγωνιστικές, μετρώντας 12 νίκες και 2 ήττες. Είχε 37 σετ κερδισμένα ενώ έχασε 11. Είχε 8 νίκες με 3-0 σετ, 3 νίκες με 3-1 και μία νίκη με 3-2 σετ. Οι ήττες της ομάδας μας ήταν η μία με 0-3 σετ και η άλλη με 1-3.

Κορασίδες U16(Ναστάζια Χρυσοστόμου): Η ομάδα μας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια αφού κατέλαβε την πρώτη θέση με 25 βαθμούς σε 14 αγωνιστικές. Ο απολογισμός μας ήταν 11 νίκες και 3 ήττες, έχοντας 25 κερδισμένα σετ χάνοντας 11.

Παγκορασίδες U14(Μάριος Παναγίδης): Η ομάδα μας κατέλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα με 25 βαθμούς σε 14 αγωνιστικές. Ο απολογισμός μας ήταν 11 νίκες και 3 ήττας, έχοντας 22 κερδισμένα σετ και 9 χαμένα.

Comments
To Top