ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Η μόνη ομάδα που ενδιαφέρθηκε επίσημα ήταν ο Απόλλωνας»!

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Pressing» μίλησε ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ομάδας μας και προπονητής της Εφηβικής μας ομάδας, Βαλεντίνος Κολουντής.

Αναλυτικά:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων:

«Τα εύσημα ανήκουν και στον Σωφρόνη Αυγουστή ο οποίος ήταν στην ομάδα μέχρι το Δεκέμβρη. Εγώ παρέλαβα την ομάδα από το Δεκέμβρη μέχρι το τέλος.»

Για τις ακαδημίες του Απόλλωνα:

«Ο σκοπός είναι ένας, να τροφοδοτείται η πρώτη ομάδα με ποδοσφαιριστές των ακαδημιών. Η διοίκηση Νίκου Κίρζη δίνει μεγάλη σημασία στη δεύτερη ομάδα και γενικά στις ακαδημίες.»

Για τη χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών στο ματς με τον  ΑΠΟΕΛ:

«Ο Σωφρόνης γνωρίζει τα παιδιά. Παίρνει το 110% από τον κάθε παίκτη. Είδατε τι έβγαζαν οι μικροί στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Εγώ ήμουν σίγουρος για αυτό το αποτέλεσμα. Τα παιδιά πήραν την ευκαιρία και την άρπαξαν από τα μαλλιά».

Για την κατάργηση του πρωταθλήματος U21:

«Με προβληματίζει ότι τη νέα χρονιά δεν θα υπάρχει πρωτάθλημα U22, καταργήθηκε και το U21. Η μόνη ομάδα που ενδιαφέρθηκε επίσημα ήταν ο Απόλλωνας. Δυστυχώς νομίζω δεν θα γίνει».

Για τον τελικό:

«Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, αντάξιο των δυο ομάδων. Ο καλύτερος να κερδίσει, εύχομαι να κερδίσει η δική μου ομάδα. Νομίζω ότι φέτος αποδείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες».

Comments
To Top