ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Τρελά8ηκα με το όγδοο αγκαλιά!(video)

Η ομάδα μας στον 15ον τελικό κυπέλλου στην ιστορία της κέρδισε την Ομόνοια με 2-1 και στέφθηκε για 8η φορά στην ιστορία της κυπελλούχος.

H ομάδα μας κατέθεσε στο γήπεδο περίσσιο πάθος και κατάφερε να φθάσει στην κατάκτηση του κυπέλλου και να γευθεί το νέκταρ μιας τεράστιας επιτυχίας. Ο Παπουλής στο 5’ λεπτό και ο Αγγελή στο 72’ πέτυχαν τα «χρυσά» γκολ της ομάδας μας, η οποία διαχειρίστηκε με σωστό τρόπο το προβάδισμά της καταφέρνοντας να πάρει αυτό που άξιζε αφού ήταν πιο ουσιαστική και αποφασιστική.

Για την ιστορία, η ομάδα μας, για να φτάσει στον μεγάλο τελικό, απέκλεισε στον α’ γύρο σε μονό παιγνίδι το Θόι Λακατάμιας με 6-1 εκτός (Ρόσα 2, Τουράμ, Μέζκα, Σλάβτσεφ, Στογιάνοβιτς), στον β’ γύρο τον Ερμή με 3-1 εντός (Μαγκλίτσα, Κολοκούδιας, Τουράμ) και 1-0 εκτός (Ντα Σίλβα), στη προημιτελική φάση την ΑΕΛ εντός έδρας με 2-0 (Γκίε, Σλάβτσεφ) και 1-0 εκτός (Γουίλερ), ενώ στα ημιτελικά απέκλεισε το ΑΠΟΕΛ στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3 αφού και οι δύο αγώνες έληξαν ισόπαλοι 1-1 με γκολ των Γκίε εκτός και Ντα Σίλβα εντός

Σύνθεση Τελικού: Βάλε, Μάριος Στυλιανού (69’ Μέζκα), Γιώργος Βασιλείου, Φρέιρε, Αγγελή, Χάμπος (90’ Σιμόες), Σακέττι, Πέδρο (88’ Νούνο Λόπεζ), Παπουλής, Ντα Σίλβα, Γκίε.

Προπονητής: Πέδρο Εμάνουελ
Διαιτητής: Αντέ Βουτσελίμοβιτς
Θεατές: 12.076.

 

Comments
To Top