ΑΝΤΡΕΣ

Μάγκλιτσα για Κύπελλο, ΑΠΟΕΛ και προτάσεις απο εξωτερικό!

Ο Άντον Μάγκλιτσα, παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά και στο ποδοσφαιρικό του μέλλον…

Αναλυτικά τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του:

Για την κατάκτηση του κυπέλλου: «Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα. Μετά το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, όλοι διασκεδάζαμε για την κατάκτηση του κυπέλλου μέχρι τις 5 το πρωί, ενώ σήμερα στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι στην πόλη. Κατευθυνθήκαμε με λεωφορείο στο κέντρο της Λεμεσού και η πόλη ήταν γεμάτη από φιλάθλους μας».

Για το πρωτάθλημα και την προσωπική του απόδοση: «Αφήνουμε πίσω μας μία πολύ καλή σεζόν, έχοντας κατακτήσει το κύπελλο. Θέλαμε και το πρωτάθλημα, όμως μπήκαμε κάπως νωθρά στο ξεκίνημα της περιόδου. Όσον αφορά την προσωπική μου απόδοση, ο προηγούμενος προπονητής με άφηνε στον πάγκο για κάποιο διάστημα, όμως με την αλλαγή προπονητή έγινα και πάλι βασικός και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις μου. Σημείωσα 13 γκολ μέσα στη σεζόν και κέρδισα δύο τρόπαια, το κύπελλο και το Σούπερ Καπ.

Για το Κυπριακό ποδόσφαιρο: «Θα εκπλαγείτε πολύ με το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Πραγματικά, υπάρχουν 5-6 ομάδες υψηλού επιπέδου, όμως συνολικά το πρωτάθλημα είναι λίγο πιο αδύναμο από το Κροατικό.Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ποιοτικές ομάδες, όπως ο ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΚ Λάρνακας, η ΑΕΛ και η Ομόνοια. Δείτε για παράδειγμα τι έκανε φέτος ο ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. Δεν μπορείτε να υποτιμήσετε το Κυπριακό ποδόσφαιρο».

Για την κόντρα με τον ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν μας κέρδισε ούτε μία φορά στη φετινή σεζόν. Δεν είναι ψέματα, απλά δεν μπορούν να μας κερδίσουν. Υπάρχει μία σπουδαία κόντρα ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα και αυτά είναι τα πραγματικά ποδοσφαιρικά ντέρμπι. Στην Κύπρο υπάρχουν δύο μεγάλα τοπικά ντέρμπι (σ.σ. ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και Απόλλων-ΑΕΛ), τα οποία προσελκύουν το ενδιαφέρον, όπως και τα ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα».

Για το μέλλον του στον Απόλλωνα: «Πραγματικά, έχω κολλήσει με αυτή την ομάδα, αφού σε δύο χρόνια κέρδισα δύο κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ. Τώρα υπάρχουν κάποιες πιθανότητες για να πάω σε ένα πιο δυνατό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.Υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες και θα δω τι θα γίνει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Είμαι πολύ καλά εδώ στην Κύπρο και δεν έχω πρόβλημα να παραμείνω, όμως ένα πιο δυνατό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αποτελεί πάντα μία πρόκληση για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή».

Για την πιθανότητα να αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα Ευρωπαϊκά κύπελλα, εάν παραμείνει στον Απόλλωνα: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως, θα μου δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψω στην Κροατία. Πραγματικά, δεν έχω κάποιο θέμα με τη Ντιναμό».

Comments
To Top