ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι «κυανόλευκες» συμμετοχές στους ΑΜΚΕ!

Ως γνωστό αυτό το χρονικό διάστημα διεξάγονται στο Σαν Μαρίνο οι αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης, όπου συμμετέχει και η Κύπρος μας. Στους αγώνες έχουμε και δικούς μας αθλητές που αγωνίζονται στον Απόλλωνα μας και μας εκπροσωπούν επάξια με τις Εθνικές ομάδες Καλαθόσφαιρας Ανδρών και Γυναικών και την Εθνική Πετόσφαιρας Γυναικών.

Αναλυτικά οι «κυανόλευκοι» αθλητές μας:

Έλενα Αντωνίου, η αρχηγός της Καλαθοσφαιρικής μας ομάδας Γυναικών, που μας εκπροσωπεί επάξια και παρόλο που η Εθνική μας ομάδα αποκλείστηκε εντούτοις η Έλενα είναι παράδειγμα προς μίμηση για τις μικρότερες αλλά και τα νεαρά κορίτσια που προπονεί στις ακαδημίες μας, αφού διακρίνεται για το πάθος και τη θέληση της.

Άρης Κορωνίδης και Ηρακλής Πιττάκας: Οι δύο «survivors» της φετινής απογοητευτικής μας χρονιάς αφού η Ανδρική μας Καλαθοσφαιρική ομάδα ήταν απλά παρούσα στο πρωτάθλημα και οι δυο τους αγωνίζονταν μαζί με τους νεαρούς. Ο Κορωνίδης αλλά και ο αρχηγός της ομάδας μας ο Πιττάκας, πάνε ολοταχώς για το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική καθώς μέχρι στιγμής έχουμε τρεις νίκες.

Βερόνικα Χουντίμα, Εβίτα Λεωνίδου, Σοφία Μανίταρου, Άνδρη Ιορδάνους, ήταν από τις βασικές πρωταγωνίστριες της φετινής πορείας της Γυναικείας Πετοσφαιρικής μας ομάδας με την κατάκτηση του τρεμπλ και οδεύουν κι αυτές με την Εθνική ομάδα για το μετάλλιο. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι με την Εθνική ομάδα Πετόσφαιρας Γυναικών αγωνίζονται και τρεις παίκτριες μας που αγωνίζονταν φέτος με υποσχετικές στο εξωτερικό(Κατερίνα Ζακχαίου, Βασιλική Χατζηκωνστάντα και Ιωάννα Λεωνίδου με την τελευταία να επιστρέφει φέτος, όπως όλα δείχνουν και πάλι στην ομάδα μας!

 

Comments
To Top