ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Ζοάο Πέδρο ο άνθρωπος ασίστ και τη φετινή χρονιά!(video)

Όταν οι αριθμοί μιλάνε τα σχόλια περιττεύουν! Αγωνίστηκε συνολικά στις εγχώριες διοργανώσεις 38 φορές εκ των οποίων οι 30 βασικός. Μέχρι την 14η αγωνιστική που ήταν προπονητής ο Πέδρο Εμάνουελ είχε αγωνιστεί βασικός 5 μόνο φορές σερβίροντας μόνο μια ασίστ.

Από την 15η αγωνιστική και μετά και κάτω από τις οδηγίες του Σωφρόνη Αυγουστή η ενδεκάδα ξεκινούσε από αυτόν και ξανάγινε ο περσινός ασίστ μαν αγωνιζόμενος σε 26 αγώνες σερβίροντας και 17 ασίστ!

Και μιλάμε για ασίστ σε καθοριστικά παιγνίδια όπως το νικητήριο με την Ομόνοια στη Α’ φάση και τα 2 στη Β’ φάση μέσα στο ΓΣΠ, τα 2 με την Άχνα εκτός έδρας, το καθοριστικό πρώτο γκολ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο στην Α’ φάση, το γκολ ισοφάρισης στην εκπνοή με τη ΑΕΛ στην Β’ φάση, οι τρεις ασίστ στο 6-0 επί της Ανόρθωσης στο κύπελλο και φυσικά η ασίστ του νικητήριου γκολ που μας έδωσε το πολυπόθητο κύπελλο.

Όταν κάποιος σερβίρει στους συμπαίκτες του 18 ασίστ (13 στο θεσμό του πρωταθλήματος και 5 στο θεσμό του κυπέλλου) σκοράρει και 4 γκολ κι όλα αυτά ουσιαστικά από τον Β’ γύρο και μετά τότε στα μάτια τα δικά μου θα πρέπει να θεωρείται ένας από τους πολυτιμότερους αν όχι ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς για τον Απόλλωνα!

 

 

 

 

Comments
To Top