ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

ΡΕΚΟΡ τροπαίων τη φετινή σεζόν!(Φώτος)

Άλλα έντεκα τρόπαια προστέθηκαν τη φετινή σεζόν στην τροπαιοθήκη του Σωματείου μας και θα μπορούσαν να ήταν δεκατρία αν οι ομάδες U16 ποδοσφαίρου και Κ14 Καλαθόσφαιρας δεν έχαναν στις λεπτομέρειες το πρωτάθλημα.  Συνολικά πέντε πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα και τρία Σούπερ Καπ πήραν θέση στη βιτρίνα του Σωματείου του Απόλλωνα μας! Το πιο πιθανόν είναι να είναι η καλύτερη συγκομιδή χρονιάς της ομάδας μας, αλλά είναι σίγουρα η καλύτερη φετινή συγκομιδή από όλα τα σωματεία της Κύπρου στα αθλήματα Ποδοσφαίρου, Καλαθόσφαιρας και Πετόσφαιρας!

Συγκεκριμένα η φετινή χρονιά θα μείνει στην ιστορία για τα πέντε πρωταθλήματα που κέρδισαν η Εφηβική μας ομάδα U21 στο ποδόσφαιρο, το πρωτάθλημα στο Γυναικείο ποδόσφαιρο από τις Ladies μας, τα δύο πρωταθλήματα από τις «Αμαζόνες» και τις Κορασίδες της Πετόσφαιρας και το πρωτάθλημα που κατέκτησαν τα κορίτσια της Καλαθοσφαιρικής μας ομάδας Κ16, στην Περιφερειακή κατηγορία.

Της συμβολή τους στα τρόπαια Κυπέλλου είχαμε από την Ανδρική μας ομάδα ποδοσφαίρου, τη Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και την Πετοσφαιρική μας ομάδα των «Αμαζόνων». Οι τρεις αυτές ομάδες μας κατέκτησαν και τα τρία φετινά Σούπερ Καπ στο Ανδρικό και Γυναικείο ποδόσφαιρο και στη Γυναικεία Πετόσφαιρα.

Φέτος λοιπόν έγινε πράξη το «κυανόλευκο» μας σύνθημα: ΚΥΠΕΛΛΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ!!!

Comments
To Top