ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Πίστη στον Σωφρόνη…

Η ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία ενδυνάμωσης, κρατώντας τον βασικό κορμό όπου θα στηριχθούν οι στόχοι της επερχόμενης αγωνιστικής χρονιάς. Η όλη εικόνα ξεκαθάρισε, αρχικά με τις έξι αποδεσμεύσεις κι εν συνεχεία με τις καινούριες προσθήκες. Βεβαίως έπονται κι άλλες μεταγραφές και η τεχνική ηγεσία καλείται να φέρει εις πέρας ένα αρκετά δύσκολο έργο.

Όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο, ιδίως του καλοκαιριού, τα δημοσιογραφικά πλήκτρα παίρνουν φωτιά, για χάρη των περιβόητων κλικ κι όχι μόνον. Στοχοποιούνται ποδοσφαιριστές, φωτογραφίζονται αποδεσμεύσεις δημιουργώντας ένα κράμα ασάφειας κι απόλυτης σύγχυσης στο ήδη αγωνιώδη φίλαθλο κοινό. Κάποιοι μάλιστα σπεύδουν να χαρακτηρίσουν μια είδηση ως αποκλειστική, ενώ επί της ουσίας πρόκειται για επικοινωνιακό τέχνασμα των μάνατζερ που ανήγαγαν το μάρκετινγκ σ’ άλλο επίπεδο. 

Ο Σωφρόνης Αυγουστή από την μέρα που ανέλαβε τον Απόλλωνα, πέτυχε αξιοζήλευτά πράγματα. Ο γράφων θεωρεί πως το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε ως οπαδοί είναι να έχουμε πίστη. Κλείστε μάτια κι αυτιά σε κάθε επιτήδειο μέσο, περιορίζοντας την ειδησεογραφική σας ενημέρωση στις ανακοινώσεις του επίσημου Απόλλωνα ή από ιστοσελίδες που παραδίδουν ατόφια τα νέα του συλλόγου. Άλλωστε, καθρέφτης για όλους θα είναι το γήπεδο. Κάτι το οποίο δεν θα αργήσει πολύ… ΕΥΡΩΠΗ!

Comments
To Top