ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Απώλεια μεν αλλά…

Η πιθανολογούμενη αποχώρηση του Βινίσιους φέρνει χρήμα στην ομάδα μας που μπορεί να κινηθεί άνετα για να φέρει τον αντικαταστάτη του. Ως γνωστό τα συμβόλαια της ομάδας μας ήταν με τον σχετικό όρο της αυτόματης ανανέωσης(1+1). Έτσι ναι μεν αποχωρεί ένας ποδοσφαιριστής που πρόσφερε πολλά την περσινή σεζόν, τόσο στην αμυντική μας γραμμή που «έδεσε» πολύ καλά στην άμυνα με τους υπόλοιπους αλλά είχε πετύχει και καθοριστικά γκολ με αποκορύφωμα το «χρυσό» γκολ του τελικού, αλλά θα επωφεληθούμε οικονομικά!

Ναι δυστυχώς είναι απώλεια και εξηγούμαστε γιατί: Θα πετύχει αυτός που θα έρθει για να τον αντικαταστήσει; Αυτό είναι το μοναδικό ερωτηματικό κάτι που και πέρσι μας ανησυχούσε αλλά τελικά λύθηκε με την αποχώρηση του Φρέιρε, αφού καλύφθηκε με τον Βινίσιους. Και για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους, ούτε για τρίτος ήρθε στην ομάδα μας πίσω από Αγγελή και Ρομπέρζ δήθεν, ούτε ως κάτι που βρέθηκε τυχαία, απλά τώρα ο ίδιος επιλέγει επαγγελματικά.

Πλέον η μπάλα είναι στα πόδια του Σωφρόνη να βρει τον αντικαταστάτη του και σ΄αυτό υπάρχει και το θετικό της οικονομικής ευχέρειας, έτσι ώστε να βρεθεί κάτι καλύτερο ή ισάξιο. Όλα βέβαια κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο! Εμείς συνεχίζουμε λοιπόν … ουδείς αναντικατάστατος

 

Comments
To Top