ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπράβο ρε μάγκες!(Φωτορεπορτάζ, δηλώσεις)

Παρόλο που η ομάδα μας Καλαθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα υπερέβαλε εαυτό τελικά δεν τα κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο αφού έχασε στον τελικό με 36-37. Σ΄ενα συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε μετά από δύο παρατάσεις ο αντίπαλος ήταν αυτός που ευστόχησε στην τελευταία επίθεση και πήρε τον αγώνα.

Στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της η ομάδα μας κατάφερε να πάει στον τελικό και να κοντράρει στα ίσα την πρωταθλήτρια ομάδα ενώ τα καλύτερα έπονται με τη νέα σεζόν. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ευχαριστώ σε όλους όσους αποτελούν την ομάδα μας προπονητή, αρχηγό του τμήματος και Καλαθοσφαιριστές αλλά και συγχαρητήρια στη διοίκηση του Σωματείου μας και στον πρόεδρο Μαρίνο Ευσταθίου που κάνουν τα πάντα για το τμήμα. Από την απόφαση για τη δημιουργία του αλλά και τα κίνητρα που έδωσε αγοράζοντας πρόσφατα για την ομάδα καινούρια τροχοκαθίσματα.

Η ομάδα μας(Στέργιος Ξυστούρης προπονητής): Χριστοδούλου Ανδρέας, Λαζάρου Σάββας, Μάρκου Μαρία, Ιωάννου Χρίστος(αρχηγός), Τυρρής Γ., Χριστοφίδης Γιάννος, Αντωνίου Ανδρέας και Ποταμίτης Ανδρέας.

Τα δεκάλεπτα: 4-4,10-10,19-20,26-26, Π1 32-32,Π2 36-37.

 

Comments
To Top