ΑΝΤΡΕΣ

Παρουσίαση εισιτηρίων διαρκείας 2017-18!

Τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο παρουσίασε η ομάδα μας. Στο πάνελ ήταν οι Φάνος Κιννής, Φανούριος Κωνσταντίνου,ο Βασίλης Νικολαϊδης (διευθυντής πωλήσεων της Primetel) και η υπεύθυνη marketing της εταιρείας της ομάδας μας Κούλλα Σταυρινίδου.

Την παρουσίαση ξεκίνησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, που ευχαρίστησε τους χορηγούς και ανέφερε τα εξαιρετικά πακέτα εισιτηρίων διαρκείας για φέτος. Στη συνέχεια ο Φάνος Κιννής, αφού ευχαρίστησε με τη σειρά του τους χορηγούς κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται για να καταφέρει ο Απόλλωνας να ανέβει στην κορυφή. Τόνισε επίσης ότι μια γεμάτη “Δυτική” δίνει άλλη δυναμική στην ομάδα.

Ο διευθυντής πωλήσεων της Primetel Βασίλης Νικολαϊδης, σημείωσε στην ομιλία του ότι οι φίλοι του Απόλλωνα που στηρίζουν το συνδρομητικό κανάλι θα επωφεληθούν με εισιτήριο διαρκείας.

Κλείνοντας η υπεύθυνη Marketing, ανέλυσε τα προνόμια και τα πακέτα για τη φετινή χρονιά 2017-18 και εξήγησε όλα τα προνόμια για τους φίλους της ομάδας μας. Συμπερασματικά όπως αναφέρθηκε ο κόσμος δείχνει να αγκαλιάζει την προσπάθεια που γίνεται, ενώ τόνισε πως μέχρι και της 10Ιουλίου είναι η τελευταία μέρα παράτασης για τους περσινούς κατόχους να ανανεώσουν το εισιτήριο τους. Μεγάλος στόχος για φέτος τα 2500 διαρκείας!

Comments
To Top