ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Οι εξελίξεις με τους δανεικούς!

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος πολλοί θα είναι οι δανεικοί ποδοσφαιριστές που θα δοκιμάσουν την τύχη τους με τη μορφή υποσχετικής σε άλλες ομάδες. Ήδη κάποιοι από τους περσινούς δεν ακολούθησαν την αποστολή κάτι που σημαίνει ότι θα αγωνίζονται σε άλλες ομάδες.

Από τους περσινούς δανεικούς ποδοσφαιριστές οι Γουίλερ και Στογιάνοβιτς ψάχνουν καινούρια ποδοσφαιρική στέγη, ο Θεόδωρος Ιωσηφίδης θα αγωνίζεται στην Ισπανία, ο Σέρβος Λούκας Ράτκοβιτς ψάχνει για ομάδα αφού έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα μας, ο Μπάρμπαρος έχει φύγει και οι Στυλιανός Στυλιανού και οι τερματοφύλακες Παναγιώτης Παναγιώτου και Χάρης Νικολάου είναι σε διεργασίες για το τι θα πράξουν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλές είναι οι ομάδες που ζητούν ποδοσφαιριστές μας για δανεισμό!

Σε μια άλλη εξέλιξη δανεικοί θα δοθούν και ποδοσφαιριστές μας που αποτελούσαν την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα στους Νέους. Πολλές ομάδες ήδη ζήτησαν ποδοσφαιριστές μας για δανεικούς όπως ο Διγενής Μόρφου, Καρμιώτισσα, ΑΕΖ, Ολυμπιακός Λευκωσίας αλλά και ομάδες από μικρότερες κατηγορίες. Ο λόγος, θα το γράψουμε για ακόμα μια φορά, το «έγκλημα» της ΚΟΠ και η αδιαφορία κάποιων σωματείων να δημιουργηθεί πρωτάθλημα U21 ή προαιρετικό U22, που όσον αφορά το δεύτερο ενώ κάποιες ομάδες αποφάσισαν να κατεβάσουν ομάδες έκαναν πίσω!!!

Comments
To Top