ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Μπουρούσης στο ΑΠΟΛΛΩΝ SUMMER CAMP!(Φώτορεπορτάζ, videos)

Στο summer camp που διοργανώνει η ομάδα μας στο κλειστό γήπεδο αθλοπαιδιών βρέθηκε σήμερα(5/7) ο διεθνής σέντερ της Εθνικής Ελλάδος Γιάννης Μπουρούσης. Ο Ελλάδιτης σέντερ λίγο με τά τις 10:00 το πρωί έφτασε στο κλειστό μας γήπεδο και αφού περιεργάστηκε το χώρο, συναντήθηκε με τα παιδιά του camp. Δέχθηκε ερωτήσεις, δίδαξε τα μυστικά του αθλήματος, έβγαλε φωτογραφίες και υπέγραψε αυτόγραφα.

Σε ερωτήσεις που δέχθηκε από τα παιδιά, κρατήσαμε τις δύο απαντήσεις που αφορούν την καλύτερη στιγμή της καριέρας του που ήταν η κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Εθνική Ελλάδος το 2005, ενώ απάντησε επίσης ότι πρότυπο του είναι ο Γερμανός σέντερ που αγωνίζεται στο NBA, Ντιρκ Νοβίτσκι.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην εφορεία των Ακαδημιών μας που διοργάνωσε το summer camp, ενώ συγχαρητήρια αξίζουν και στους τρεις καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας που δουλεύουν καθημερινά για μια εβδομάδα στο συγκεκριμένο camp, Ηρακλή Πιττάκα, Μάριο Γεωργίου και βεβαίως τον Άρη Κορωνίδη που με τη δική του συνδρομή ο Μπουρούσης ήρθε στην Κύπρο.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βιντεογραφήματα της ιστοσελίδας μας:

Comments
To Top