ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με «κυανόλευκες» συμμετοχές η Εθνική ομάδα Καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα!(Φωτορεπορτάζ)

Ένα όνειρο γι΄αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους αλλά και αθλητές έγινε πραγματικότητα καθώς η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας δημιούργησε για πρώτη φορά την Εθνική ομάδα Καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα!

Η Εθνική Ομάδα Τροχοκαθίσματος της Κύπρου λοιπόν ετοιμάζεται για την πρώτη της διεθνή συμμετοχή, αφού τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στην Ελλάδα για διεθνές τουρνουά, στο οποίο θα αγωνιστούν επίσης οι Εθνικές Ομάδες Τροχοκαθίσματος της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας έγινε λίγο μετά την ολοκλήρωση του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο ήταν το πρώτο που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχουν καλεστεί 15 καλαθοσφαιριστές, από τις τρεις ομάδες που αποτελούσαν κατά την περσινή περίοδο το Πρωτάθλημα και Κύπελλο ΟΠΑΠ Καλαθοσφαίρισης σε Τροχοκάθισμα (Nicosia Team Rollers, Απόλλων Λεμεσού, Ήφαιστο Λεμεσού). Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η Εθνική Τροχοκαθίσματος έχει πραγματοποιήσει δέκα προπονήσεις.

Μέχρι τώρα έγιναν περίπου δέκα προπονήσεις, και Δευτέρα θα μεταβεί η ομάδα στην Κομοτηνή για τους αγώνες, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στις 19 και στις 20 Ιουλίου, ενώ θα γίνουν και τέσσερις προπονήσεις σε ελληνικό έδαφος.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την προετοιμασία:

Comments
To Top