ΑΝΤΡΕΣ

«Πάει πολύ καλά ο Παπουλής…»

Για τα τελευταία νέα της ομάδας μας, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκ των αντιπροέδρων, Φάνος Κιννής.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τη Ζάρια ανέφερε, «είχαμε κάποια καλά στάδια στο παιχνίδι. Αντιλαμβάνεστε όμως ότι η ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη. Όμως τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και πήραν ένα αποτέλεσμα που μας δίνει το προβάδισμα για να πάμε στην Μολδαβία και να τελειώσουμε την πρόκριση. Θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την Ζάρια και πάμε στην Μολδαβία για να πετύχουμε ακόμα μία νίκη».

Για την βοήθεια του κόσμου στο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» δήλωσε, είναι μεγάλη η βοήθεια που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές όταν παίζουν σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Γι’ αυτό, εδώ εμείς στην Λεμεσό θέλουμε να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα με το γήπεδο, έτσι ώστε να έχουμε την δική μας έδρα».

Για τους επόμενους αντιπάλους: «Δεν θα πάμε στην τύχη. Θα μελετήσουμε και τους δύο αντιπάλους και θα πάμε εκεί προετοιμασμένοι. Θα στείλουμε απεσταλμένο στο παιχνίδι, για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα και για τους δύο αντιπάλους».

Για τον Σαρδινέρο: «Θα τον προφυλάξουμε, για να είναι έτοιμος στον επόμενο γύρο».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Ο κόσμος ανταποκρίνεται. Έχουμε ξεπεράσει τον περσινό κατά μερικές δεκάδες. Έχουμε θέσει ένα στόχο στις 2500. Έχουμε ακόμα ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και ίσως αυτός ο στόχος να είναι εφικτός».

Για το θέμα της ενίσχυσης: «Αξιολογούνται πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έχουμε κάτι αυτή την στιγμή για να μπορούμε να πούμε περισσότερα. Όταν βρούμε τον παίκτη που θα ταιριάζει στα πλάνα του προπονητή μας, ο κόσμος να είναι βέβαιος ότι θα ενισχύσουμε την ομάδα».

Για την πληροφορία ότι η αποθεραπεία του Παπουλή πάει καλύτερα: «Αυτό ισχύει. Μίλησα προσωπικά με τον ποδοσφαιριστή και μου είπε ότι πάει πολύ καλά. Όμως, ακόμα δεν μπορεί να προσδιορίσει πότε ακριβώς θα επιστρέψει. Το ευχάριστο είναι ότι πάει πολύ καλά η αποθεραπεία του».

 

 

 

 

Comments
To Top