ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η γκολάρα αλά…Μέσι του Γιώργου Ιωσηφίδη!(video)

iosifidis-panigirizei

Η ομάδα μας στα τέλη της δεκαετίας του ’80, άρχισε σιγά σιγά να δείχνει σε φίλους και εχθρούς πως ήταν έτοιμη να αποτινάξει τα «πέτρινα» χρόνια. Χρειάστηκαν φυσικά κομβικές κινήσεις όπως ο ερχομός Φέρνερ, η απόκτηση πρωτοκλασάτων ξένων ποδοσφαιριστών αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η «μαγιά» υπήρχε ενώ μια φοβερή και τρομερή φουρνιά νεαρών ποδοσφαιριστών από την ακαδημία άρχισε να εμβολιάζει την ήδη ποιοτική και έμπειρη ομάδα.

Η επικίνδυνη εκτός έδρας έξοδος στην Πάφο με τον πάντοτε μαχητικό ΑΠΟΠ μία μόλις αγωνιστική πριν την αυλαία του Α’ γύρου ήταν ένα τεστ χαρακτήρα για την ομάδα μας για να δείξει και να αποδείξει ότι η ποδοσφαιρική περίοδος 1990/91 ήταν διαφορετική απ’ όλες τις προηγούμενες.

Η απίστευτη γκολάρα αλά Μέσι του Γιώργου Ιωσηφίδη έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας στο 19’ με 1-0 . Ο Γιώργος Ιωσηφίδης ένας ποδοσφαιριστής με απίστευτες ικανότητες και μοναδική εκρηκτικότητα, σμπαράλιασε τη μισή άμυνα του ΑΠΟΠ και νίκησε από τη γωνία της μικρής περιοχής τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΠ Θεοκλήτου με μία βολίδα στον ουρανό της εστίας του.

Για την ιστορία το γκολ αυτό δεν ήταν αρκετό και χρειάστηκε στην εκπνοή του αγώνα η κεφαλιά του Άγγελου Τσολάκη για να δώσει στην ομάδα μας το γλυκό τρίποντο της νίκης με 2-1 όμως το η εξαιρετική σόλο προσπάθεια και το γκολ του Γιώργου Ιωσηφίδη αναμφίβολα αποτέλεσε ένα από τα highlight της χρονιάς!

Comments
To Top