ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ο Στέλιος Δημητρίου αναλύει την Αμπερντίν…

Με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Σκωτία, Στέλιο Δημητρίου και συγκεκριμένα στην ομάδα της Σεντ Μίρρεν, επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας για να μας δώσει τις δική του άποψη σχετικά με τον προσεχή μας αντίπαλο στον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Στέλιος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες της ομάδας μας.

Αρχικά αφού μας είπε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ότι περνά καλά, τον ρωτήσαμε κάποια πράγματα για την Αμπερντίν με την οποία βρέθηκε αντίπαλος την περασμένη ποδοσφαιρική σεζόν αλλά θα αντιμετωπίσει και στο νέο πρωτάθλημα.

Στέλιο, ποιο είναι το αδύνατο σημείο και ποιο το πλεονέκτημα της Αμπερντίν;

Τη δεδομένη χρονική περίοδο η Αμπερντίν είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα της Σκωτίας μετά τη Σέλτικ, αφού η Ρέιντζιερς δεν βρίσκεται στην κατάσταση που ήταν παλιά. Έχασε κάποιους ποδοσφαιριστές «κλειδιά» το Καλοκαίρι αλλά ενισχύθηκε με κάποιους άλλους ποιοτικούς παίκτες. Πλεονέκτημα της είναι ο γρήγορος ρυθμός παιχνιδιού που διακρίνει το Σκωτσέζικο ποδόσφαιρο. Μειονέκτημα της είναι ότι δέχεται εύκολα γκολ κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Απόλλωνας.

Το γήπεδο της και οι οπαδοί της μπορούν να χαρακτηριστούν ως μια «καυτή» έδρα;

Η έδρα της ειδικά σε αγώνες ευρωπαϊκούς γίνεται «καυτή» και πιστεύω ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα εξαντληθούν.

Για να προκριθεί ο Απόλλωνας, τι πρέπει να προσέξει περισσότερο;

Αν ο Απόλλωνας δεν δεχθεί γκολ στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα δεν θα δυσκολευτεί να περάσει στον επόμενο γύρο

Πόσες πιθανότητες πρόκρισης δίνεις στις δύο ομάδες;

Πιστεύω ότι με όσα έχει δείξει ο Απόλλωνας μέχρι τώρα στην Ευρώπη, έχει όλα τα φόντα για να περάσει το εμπόδιο της Αμπερντίν.

Κλείνοντας ο Στέλιος, ευχήθηκε ολόψυχα στην ομάδα μας να περάσει στον επόμενο γύρο και να καταφέρει τον στόχο της που είναι να περάσει ξανά στους ομίλους του θεσμού.

 

 

Comments
To Top