ΑΝΤΡΕΣ

«Πρώτιστος στόχος να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Αμπερντίν»

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Καρθαγένης, http://fccartagena.laverdad.es, παραχώρησε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας, Έκτορ Γιούστε.

Αρχικά, παρουσιάστηκε πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην Κύπρο και στον Απόλλωνα:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη ζωή στην Κύπρο. Αν και είναι σχετικά νωρίς, πιστεύω πως έκανα την πιο σωστή επιλογή. Η Λεμεσός, η πόλη στην οποία διαμένει, είναι ένας ζωντανός και τουριστικός χώρος. Μου αρέσει η Κύπρος γιατί έχει ένα ιδιαίτερο πολιτισμό. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί και χρειαζόμουν μια αλλαγή σκηνικού. Είμαι πεπεισμένος πως έκανα το σωστό έχοντας εξασφαλισμένο ένα καλό συμβόλαιο».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στους λόγους που τον ανάγκασαν να επιλέξει την ομάδα μας:

«Βρίσκομαι σε μια φανταστική ομάδα που διακρίνεται για τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό της. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξα αυτό τον προορισμό. Αυτή την περίοδο έχουμε επικεντρωθεί στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις με βασικό στόχο να φτάσουμε μέχρι τους ομίλους του Europa League.Έχουμε ήδη περάσει από έναν προκριματικό γύρο και τώρα στοχεύουμε να ξεπεράσουμε και το εμπόδιο της Αμπερντίν. Πρόκειται για ένα βραχυπρόθεσμο στόχο και φιλοδοξούμε να τον πετύχουμε. Θέλουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και ευτυχώς είμαστε μια ισχυρή ομάδα. Σίγουρα θα το προσπαθήσουμε».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα μας και ανέφερε ότι, «Έχω υπογράψει δύο σεζόν και νομίζω ότι ήταν μια καλή απόφαση. Είμαι πιο ευτυχισμένος από ό,τι όταν έπαιζα στη Γρανάδα στην Primera. Είμαι σε μια σοβαρή και πολύ επαγγελματική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω επιλέξει τον Απόλλωνα».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στους συμπατριώτες του Μπεντόγια και Σαρδινέρο που έπαιξαν μαζί στη Χέρκουλες. Ο Σαρδινέρο ήταν αυτός που τον έπεισε να έρθει στην Κύπρο και τον βοηθά να εγκλιματιστεί στη πόλη μας και στην ομάδα!

Δείτε τη συνέντευξη στο παρακάτω link:

http://fccartagena.laverdad.es/plenitud-jugador-feliz-20170731010112-ntvo.html

 

 

 

Comments
To Top