ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Νίκη πρόκριση για την ομάδα μας επί της Αμπερντίν και μετά από δύο χρόνια και πάλι στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Μεστή εμφάνιση από τον τερματοφύλακα μας που ήταν σωστά τοποθετημένος στις πολλές στατικές φάσεις που κέρδισαν οι αντίπαλοι αλλά και στις 2,3 ευκαιρίες που είχαν έκλεισε σωστά το οπτικό πεδίο.Σπουδαία απόκρουση και στο απευθείας φάουλ των Σκοτσέζων που θύμισε Ράγιος αφού ο Βάλε ήταν σωστά τοποθετημένος,όπως και το τείχος.

Ζοάο Πέδρο: Μπορεί να μην έφτασε στο «πικ» της απόδοσης του αλλά και πάλι ήταν στους διακριθέντες.Έκλεισε σωστά τους αντιπάλους και δεν άφησε να δημιουργηθούν ρήγματα στην πλευρά του.Ανέβηκε αρκετές φορές στην επίθεση αλλά δεν είχε καλές τελικές πάσες.

Ζάντερ Σαντάνα: Σωστός αμυντικά έκοψε 2,3 φορές τις ασσίστ προς τον παίκτη που ήταν στην πλευρά του.Κέρδισε τις πιο πολλές προσωπικές μάχες στην άμυνα.Από δική του ατομική ενέργεια ξεκίνησε το πρώτο γκολ.Στο δεύτερο ημίχρονο αν ενεργούσε διαφορετικά σε κάποιες τελικές προσπάθειες ίσως να έδινε ακόμη ένα γκολ.

Βαλεντιν Ρομπέρζ: Σταθερός ο Γάλλος δεν επέτρεψε στα βαριά κορμιά των Σκωτσέζων να υπερισχύσουν ειδικά στον αέρα.Κάλυψε σωστά τον χώρο του και χαμηλά και στον αέρα.

Έκτορ Γιούστε: Ανεβασμένος ο Ισπανός έδειξε πως άρχισε να παίζει με τα θέλω του προπονητή.Περιόρισε τις μακρινές μπαλιές και έπαιζε σίγουρη πρώτη πάσα.Αμυντικά ήταν άψογος αφού «έσβησε» τον προσωπικό του αντίπαλο.Στο νήμα έχασε τον τίτλο του πολυτιμότερου στην στήλη μας.

Άλεφ Ντο Σάντος: Δεν μπορούσαμε παρά να τον αναδείξουμε σε κορυφαίο του παιχνιδιού.Άριστος χειριστής της μπάλας ηρεμούσε το παιχνίδι όταν η μπάλα ήταν στα πόδια του.Αμυντικά κέρδισε όλες τις μονομαχίες και δεν άφησε να δημιουργηθούν ρήγματα και αποστάσεις.Ο γράφων αναμένει την συνέχεια αφού το πρώτο δείγμα είναι θετικότατο.

Χάμπος Κυριάκου: Μέτριος στο πρώτο μισό με πολλές λάθος τοποθετήσεις και βεβιασμένες μεταβιβάσεις.Σαφώς βελτιωμένος στο δεύτερο,κράτησε μπάλα έκανε παιχνίδι και βοήθησε και αμυντικά.Σίγουρα μπορεί και περισσότερα και το έχουμε δει.

Άλεξ Ντα Σίλβα: Δεν έδωσε τα αναμενόμενα ο Βραζιλιάνος και έμεινε σε χαμηλές πτήσεις.Είχε αρκετή νευρικότητα η κάθε του ενέργεια με αποτέλεσμα να δίνει λάθος πάσες ασσίστ που για τα στάνταρ του είναι ρουτίνα.Σωστά έγινε αλλαγή αφού εκτός από το μέτριο παιχνίδι,είχε κουραστεί. Πάντως προσπάθησε κυρίως στην επανάληψη να μαρκάρει και να κλείσει χώρους!

Αντόνιο Γιάκολις: Αρκετά κινητικός στα πρώτα 60 έφτιαξε ρήγματα αλλά δεν έγινε επικίνδυνος.Χάνει μια φάση για γκολ που θα μπορούσε να την τελειώσει καλύτερα. Βοήθησε αρκετά και στο τακτικό κομμάτι.

Αντρέ Σκέμπρι: Πάλι γκολ,πάλι ασίστ που τελικά δεν έγιναν γκολ.Πολύ καλό κράτημα μπάλας που άνοιγε χώρους και φτιάχνονταν φάσεις.Ένιωσε ενοχλήσεις και πέρασε αλλαγή.Πολύ καλός.

Άντον Μαγκλίτσα: Μπορεί να μην σκόραρε αλλά έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ. «Έφαγε» πολύ ξύλο έδωσε απίστευτες μονομαχίες και σίγουρα περνά στους διακριθέντες!

Αντριάν Σαρδινέρο: Μπαίνει στην θέση του Σκέμπρι και συμμετέχει στο δεύτερο γκολ.Αρκετές βοήθειες στην άμυνα αλλά και καλά τρεξίματα. Θετική παρουσία.

Μάριος Στυλιανού: Κάνει την κούρσα στο δεύτερο γκολ, πασάρει σωστά αλλά δεν καταφέρνει να σκοράρει λόγω ατυχίας. Μπήκε ως αλλαγή και δικαίωσε και δικαίωσε και αυτός τον προπονητή του! Έβγαλε ψυχή και πάθος!

Εμίλιο Ζελάγια: Από ατυχία δεν σκόραρε στα προηγούμενα παιχνίδια. Κεραυνοβολεί την εστία στο γκολ και ανοίγει τον δρόμο προς την πρόκριση.

Προπονητής: Σωστό στήσιμο από τον Σωφρόνη που δεν ζήτησε μόνο το γρήγορο γκολ αλλά και το μηδέν παθητικό. Πολύ σωστά διαβασμένος κέρδισε το παιχνίδι και στην σκακιέρα. Χαρακτηριστικό της λεπτομερούς ανάλυσης του αντιπάλου που γίνεται από το τεχνικό team η πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου. Όλες οι αλλαγές σωστές και στο σωστό timing!

Comments
To Top