ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

«Μάγκλι» ο μαχητής!

«Να περάσουμε κι ας μη σκοράρω» είχε τονίσει ο Άντον Μάγκλιτσα  στην συνέντευξη Τύπου  παραμονή του επαναληπτικού με την Αμπερντίν!  Όπερ και εγένετο! Ωστόσο  ο Κροάτης  ψυχή τε και σώματι έβαλε το δικό του σημαντικό λιθαράκι για να έρθει πολυπόθητη πρόκριση! «Σέρβιρε» ένα σχεδόν έτοιμο γκολ στον Σκέμπρι ο οποίος μάλιστα τον αποθέωσε στις δηλώσεις του, καθολή τη διάρκεια του αγώνα έδωσε απίστευτες μονομαχίες με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της αντίπαλης ομάδας  τρώγοντας το «ξύλο της αρκούδας»  ενώ τακτικά τήρησε κατά γράμμα τα όσα ήθελε ο Σωφρόνης από την αφεντιά του!

Έτρεξε, πίεσε, κέρδισε ουκ ολιγα φάουλ, στις στατικές φάσεις της αντίπαλης ομάδας ήταν σωστά τοποθετημένος  διώχνοντας με ψυχραιμία και παρότι κουβαλά μαζί του τον γιουγκοσλαβικό ποδοσφαιρικό ταμπεραμέντο παρέμεινε ψύχραιμος στις προκλήσεις των αντίπαλων ποδοσφαιριστών!

Όσο για το γκολ που το ψάχνει και μάλιστα διακαώς  αυτό θα έρθει! Το ξέρει άλλωστε και ο ίδιος!  Ένας Κροάτης μαχητής μιας υπερπολύτιμη μονάδα για τον Θρύλο!

Comments
To Top