ΑΝΤΡΕΣ

Τοποθέτηση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ενόψει Σούπερ Καπ!

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι μας τοποθετούνται για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για το Σούπερ Καπ.

Αναλυτικά:

Την Τετάρτη 09.08.2017 ξεκινά η νέα αγωνιστική περίοδος με τον αγώνα για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς(Super Cup). Σημειώστε πως παραδόξως εν θεωρούν πλέον το γσπ τους ως το “ασφαλέστερο” και “καταλληλότερο” γήπεδο μιάς και αποφάσισαν μετά που χρόνια ο αγώνας να γίνει στο κοτέτσι. Αλήθκεια, το ενοίκιο πόσα ενει;

Πάμε παρακάτω. Οι ειδήμονες της κοπ τούτη την φορά, είπαν να δοκιμάσουν ένα άλλο παλαβό πείραμα που από περιέργεια και μόνο θα θέλαμε πολύ να μάθουμε τον εμπνευστή του.

Εν θα υπάρχει λέει προπώληση εισιτηρίων από τις ομάδες αλλά μόνο από την ομοσπονδία και μόνο online από την ιστοσελίδα τους. Εν θα ανοίξουν λέει εκδοτήρια στο γήπεδο. Ακούστε και το καλύτερο. Υποχρεούνται ούλλοι να δώκουν τα στοιχία τους και θα γίνεται λέει ταυτοποίηση στις εισόδους του γηπέδου με την πολιτική ταυτότητα.

Γι’ αυτό κι εσύ “θείε” άμα γουστάρεις να παεις γήπεδο τρέξε να βρεις πρόσβαση στο διαδίκτυο. Τρέξε να κάνεις κάρτα για αγορές στο διαδίκτυο. Δεν τους ενδιαφέρει αν εσύ βλέπεις τον υπολογιστή και νομίζεις πως είναι κάποια νέας τεχνολογίας τηλεόραση “παππού”. Προφανώς δεν σε θέλουν εκεί, τους ενοχλεί η παρουσία σου.

Επιβάλλεται να καλομάθεις στον καναπέ σου. Πρέπει να το πάρεις απόφαση πως από εκεί θα βλέπεις τους αγώνες πλεον, πώς θα σου πουλήσουν άλλωστε τις πανάκριβες συνδρομές των καναλιών τους;

Ένα ακόμη παράλογο επιχείρημα από την ομοσπονδία εις βάρος του αθλήματος το οποίο ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια. Ένα άθλημα το οποίο έχει απαξιωθεί από την μεγαλύτερη μάζα του φίλαθλου κόσμου λόγο αναξιοπιστίας. Ένα ακόμη πείραμα με θύμα το μεγαλύτερο ζωτικό του κομμάτι, τον κόσμο που αγαπά την μπάλα και γουστάρει να ακολουθεί την ομάδα του και να την υποστηρίζει παντού!

Εμείς ως ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΡΑ ΕΝΑ – 1982 αρνούμαστε για ακόμη μια φορά να υποκύψουμε. Πιστοί στην γραμμή που κρατούμε εδώ και χρόνια, αρνούμαστε να γίνουμε συνένοχοι σε ένα ακόμη έγκλημα, σε ακόμη μια αντισυνταγματική απόφαση η οποία προσβάλλει τον κάθε νόμιμο πολίτη του νησιού.

Γνωρίζουμε πως δεν μας θέλετε. Γνωρίζουμε πως είμαστε εμπόδιο στο πάρτι της μάσας που οργανώνεται με τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης και την “κάρτα φιλάθλου” την οποία ακόμη προσπαθείτε να βρείτε τρόπο να μας πλασάρετε. Δεν θα σας κάνουμε την χάρη. Εδώ θα είμαστε και με την ΑΠΟΧΗ μας θα ξανά στείλουμε το δικό μας αγνό μεν, ηχηρό δε μήνυμα!

Καλούμε τον κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ αδερφό ο οποίος σέβεται τον εαυτό του, όπως στηρίξει την απόφαση μας υπερασπίζοντας τα δικαιώματα του ως πολίτης αυτού του κράτους. Κανένας στο γήπεδο, όλοι στους Συνδέσμους μας. Ευχόμαστε στην ομάδα μας καλή επιτυχία, με την ευχή ο πρώτος τίτλος της χρονιάς να έρθει και πάλι στο ΛΙΜΑΝ1.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΡΑ ΕΝΑ – 1982

Comments
To Top