ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο «οπλοστάσιο» και η διεθνής Πόντζιεβα!

Τη Βουλγάρα διεθνή πασαδόρο Βεσέλα Πόντζιεβα υπέγραψε η πετοσφαιρική διοίκηση του APOLLON VC και από την τρέχουσα χρονιά η ομάδα μας θα χαίρεται τις υπηρεσίες της έμπειρης και ποιοτικής αυτής παίχτριας.

Η Βεσέλα Πόντζιεβα αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Πολωνία, Αζερπαιζάν, Γαλλία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Τουρκία και Ισπανία ενώ την τελευταία χρονιά πήρε μέρος στα Ευρωπαικά παιχνίδια της ΑΕΛ Λεμεσού με απόλυτη επιτυχία. H διεθνής Βουλγάρα πασαδόρος γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 1990 στη Σόφια και είναι 28 ετών. Έχει ύψος 1.87 και ζυγίζει 76 κιλά.

Κατέκτησε το Ντάμπλ στη Βουλγαρία το 2009 με τη Levski και το 2015 με την VK Maritsa ενώ το 2006 πανηγύρισε ακόμη ένα κύπελλο με την Levski. Την τελευταία χρονιά και μετά το σύντομο πέρασμα της από την ΑΕΛ Λεμεσού, κατέληξη στην Ισπανία και στην Murillo Voleibol όπου πανηγύρισε το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ισπανίας με την ομάδα.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του APOLLON VC καλωσορίζουν την παίχτρια στη μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα και είναι πεπεισμένοι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα για υλοποίηση των στόχων που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων συνεχίζοντας ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ!

Γραφείο Τύπου
APOLLON VC

Comments
To Top