ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

Ελεεινές καταστάσεις!

Για το σημερινό (9/8) παιχνίδι δεν θα πολύασχοληθώ αφού κέρδισε η καλύτερη ομάδα και αυτή ήταν ο Απόλλωνας που κυριάρχησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Έκανε την αντίπαλο του να μοιάζει με ομαδούλα της σειράς ακόμη και όταν αυτή αγωνιζόταν με παίκτη περισσότερο! Δικαία δικαιότατα και τέλος! Σωφρόνης check mate again and again!

Θα ασχοληθώ όμως με ένα τύπο που φορούσε κόκκινο και μαύρο και πραγματικά με αποσβόλωσε με την απόδοση του! Μέτρησα δυο απευθείας κόκκινες για την ομάδα της Λευκωσίας όμως ο τύπος έκλεισε τα μάτια έστω και αν έγιναν μπροστά του οι φάσεις! Επίσης μπροστά του έγινε και η φάση που έπρεπε να κιτρινίσει (δεύτερη κίτρινη )τον Φαρίας αλλά σαν άλλος Νικολαΐδης έδειξε άλλου την κάρτα (Αλεξάνδρου)!

Όσο για τον πέναλτι πάνω στον Σκέμπρι αυτό θα το έδινε και ο Λούης Λοΐζου αλλά και πάλι το πρωτοπαλίκαρο των «σκοτεινών δυνάμεων» αδιαφόρησε!

Σύντομα θα ακολουθήσει και βιντεογράφημα με τα «επιτεύγματα» του! Θα μου πει κάποιος «στου κωφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα» αφού οι μέντορες του από την ενδοχώρα τον αποθεώνουν με την απόδοση του!

Δεν πειράζει όμως τα έβγαλα από μέσα μου και ησύχασα! Άλλωστε ο οργανισμός μου δεν ανέχεται ελεεινές καταστάσεις!

Comments
To Top