ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Αφίξεις από Ελβετία!

Άλλες δύο προσθήκες για την ομάδα των Ladies μας!

Αναλυτικά:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την εγγραφή των ποδοσφαιριστριών Alyssa Lagonia & Martina Capelli στην ομάδα μας. Την σεζόν που μας πέρασε κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελβετίας με την ομάδα της FC Neunkirch σπάζοντας το μονοπόλιο της FC Zurich μετά απο πολλά χρόνια.

Η Alyssa Lagonia, η οποία πρόσφατα μετακόμισε στην Κύπρο, κατάγεται απο τον Καναδά ενώ έχει και Ιταλικό διαβατήριο. Μετά απο μια χρονιά στην Αγγλία και δύο στην πρωταθλήτρια Ιταλίας μετακόμισε το 2014 στην ελβετική ομάδα. Έγινε αρχηγός και ηγέτης της ομάδας την οποία οδήγησε φέτος στο πρωτάθλημα. Μετά την απόσυρση της ομάδας αυτής απο το πρωτάθλημα βρίσκει ποδοσφαρική στέγη στην ομάδα μας με την οποία ευλπιστεί να κερδίσει όλους τους εγχώριους τίτλους και μια μακρά πορεία στο UEFA Women’s Champions League. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Η Alyssa επέλεξε να αγωνίζεται με το 10 στην πλάτη. Καλωσορίζουμε την Alyssa στην ομάδα μας !

Η Martina Capelli κατάγεται απο την Ιταλία και είναι 25 ετών. Πέρσι πήρε το πρωτάθλημα Ελβετίας μαζί με την Alyssa ενώ τις προηγούμενες χρονιές αγωνίστηκε στην Ιταλία, στις ΗΠΑ και στην Πριμέρα με τα χρώματα της Espanyol. Αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και ξεχωρίζει για την αγωνιστηκότητα και το πάθος της. Είναι αδελφή του Davide Grassi που αγωνίζεται στην Σαλαμίνα. H Μαρτίνα με την εμπειρία και την μαχητικότητα της θα βοηθήσει την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της σε Κύπρο και Ευρώπη. Επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο 18. Καλωσορίζουμε την Μαρτίνα στην οικογένεια της Apollon Ladies και τις ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

 

 

 

 

 

 

Comments
To Top