ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μας και κατάκτηση του Σουπερ Καπ κάνοντας την ανατροπή και κερδίζοντας τον ΑΠΟΕΛ με 2-1! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Σταθερός ο πορτιέρο της ομάδας μας είχε σωστές τοποθετήσεις ενώ έκανε και δύο δύσκολες επεμβάσεις σε σουτ του αντιπάλου.

Ζοάο Πέδρο: Ο Πορτογάλος κάλυψε σωστά την θέση του και είχε καλή συνεργασία με τον Σαρδινέρο.

Γιώργος Βασιλείου: Ο Γιώργος έκανε το γνωστό του παιχνίδι με το πάθος και την δύναμη.Ενήργησε επιπόλαια στην δεύτερη κάρτα και αποχώρησε από το παιχνίδι.Γράψαμε πολλές φορές πως όταν το υπέρμετρο πάθος όταν δεν ελέγχεται μετατρέπεται σε μειονέκτημα από πλεονέκτημα.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Γάλλο.Μαεστρική καθοδήγηση από τον αρχοντικό στόπερ που έσβησε τα αντίπαλα φορ.Βασικός κρίκος και στην ανάπτυξη της ομάδας.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Ανεβασμένος ο Χάμπος που επιβεβαίωσε ακόμη μια φορά πως μπορεί να προσφέρει και από την θέση του κεντρικού αμυντικού.Σωστή συνεργασία με Ρομπέρζ και βοήθεια στην δημιουργία του παιχνιδιού.

Εστεπάν Σακέτι: Επανεμφάνιση για τον Αργεντινό που πάτησε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.Σωστή κάλυψη του χώρου και μπάλωμα σε όλα τα κενά που υπήρχαν ειδικά μετά την αποβολή.

Ματίας Σπόλιαριτς: Αναγνωριστικό πρώτο ημίχρονο αφού ήταν η πρώτη του συμμετοχή.Δυσκολεύτηκε στα αμυντικά του καθήκοντα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.Ανεβασμένος στο δεύτερο με σωστές μεταβιβάσεις.Χρειάζεται χρόνο.

Άλεξ ντα Σίλβα: Ανεβασμένη απόδοση από τον Βραζιλιάνο που κερδίζει τον τίτλο του πολυτιμότερου.Έτρεξε,μάρκαρε και μοίρασε παιχνίδι.Κερασάκι το γκολ φωτοβολίδα.Όταν είναι η απόδοση του σε ψηλά στάνταρ ανεβαίνει πιο πολύ και η ομάδα.

Αντόνιο Γιάκολις: Η ποιότητα του δεδομένη.Σωστός τακτικά αλλά με βεβιασμένες τελικές.Μπορούσε να σκοράρει αλλά δεν ήταν ψύχραιμος.

Αντριάν Σαρδινέρο: Άψογος τακτικά με σωστή κάλυψη του χώρου αμυντικά και καλά ανεβάσματα επιθετικα.Πολύ καλή συνεργασία και με Πέδρο.

Εμίλιο Ζελάγια: Καλό εξηντάλεπτο από τον Αργεντινό που θα μπορούσε να σκοράρει σε μια δυο φάσεις.Πάλεψε με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς αλλά δεν σκόραρε.Πολύτιμη βοήθεια και στο τακτικό κομμάτι.

Αντρέ Σκέμπρι: Μπήκε,τρύπωσε σκόραρε σαν αλεπού και πανηγύρισε με τον γνωστό πλεόν τρόπο.Είχε και δυό τρεις ευκαιρίες για ακόμη ένα γκολ.Πολύ καλός και σε αυτό το παιχνίδι.

Άντον Μαγκλίτσα: Έπαιξε μισή ώρα και βοήθησε πολύ την ομάδα να κερδίσει μέτρα ειδικά όταν έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα.Δεν βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά το λιθαράκι του το έβαλε ως συνήθως.

Ζάντερ: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί!

Προπονητής: Πολύ σωστή διαχείριση του όλου παιχνιδιού αφού κράτησε σε εγρήγορση αρκετούς ποδοσφαιριστές.Κερδίζει το παιχνίδι του πάγκου για άλλη μια φορά αφού τον δικαιώνουν οι αλλαγές του.Όταν μένει με 10 ποδοσφαιριστές ο τρόπος που λειτουργεί ολόκληρη ομάδα δείχνει την δουλειά που γίνεται στο τακτικό κομμάτι.Ωραίο ελκυστικό ποδόσφαιρο που “τραβά” τον φίλαθλο.Αναμένουμε ακόμη πιο καλή συνέχεια αφού κάθε παιχνίδι παίρνουμε και νέα στοιχεία από τον Σοφρώνη και τους ποδοσφαιριστές του!!

 

Comments
To Top