ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

«Καλή» η απόδοση της διαιτησίας αλλά ο Θρύλος πολύ καλύτερος!(video)

Ο ρόλος ενός «νορμάλ» διαιτητή είναι να σφυρίζει ό,τι βλέπει στο γήπεδο και όχι να αποφασίζει και να κρίνει αναλόγως με το χρώμα της φανέλας που φορεί μια ομάδα. Το ερώτημα που πλανάται είναι πόσο συχνά θα μπορεί ο Απόλλωνας να κερδίζει κόντρα σε όλους και σε όλα κι αν αυτό μπορεί να γίνεται κάθε λίγο και λιγάκι.

Η απάντηση είναι πολύ απλή. Προφανώς και όχι. Όσο καλή ομάδα κι αν φτιάξει κάποιος στην Κύπρο δεν πρόκειται να νικάει αντιπάλους οι οποίοι παίζουν με έξτρα παίκτες! Χθες έξτρα ποδοσφαιριστής για το ΑΠΟΕΛ ήταν ο Μασιάς, αύριο-μεθαύριο θα είναι κάποιος άλλος.

Όσο η κατάσταση δεν αλλάζει τέτοιες νίκες θα αποτελούν σταθερά τις εξαιρέσεις του κανόνα! Οι ιθύνοντες της ομάδας μας θα πρέπει να λάβει τα μέτρα του άμεσα στο θέμα της διαιτησίας για να έχουμε όσες πιο πολλές πιθανότητες να υλοποιήσουμε τους στόχους μας που όλοι ξέρουμε ποιοι είναι.

Δεν είμαστε ουτοπιστές και δεν θεωρούμε ότι από τη μια μέρα στην άλλη θα καθαρίσει ξαφνικά το κυπριακό ποδόσφαιρο αλλά τουλάχιστον να υπάρχει ο ανάλογος σεβασμός από τους διαιτητές απέναντι στο εκτόπισμα μιας ομάδας όπως είναι ο Απόλλωνας.

 

Comments
To Top