ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Φαίνεται ότι προσαρμόζεται!(Δηλώσεις)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας τη φετινή περίοδο ο Χιλιανός Σίλβα Πέρεζ, άρχισε να εγκλιματίζεται με την ομάδα και να μαθαίνει τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει το τεχνικό μας επιτελείο να αγωνίζεται. Στο χθεσινό φιλικό αγωνίστηκε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο και κυρίως στο Β΄ ημίχρονο έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Σε σημερινές δηλώσεις των διοικούντων μάθαμε ότι κάνει και εντατικά μαθήματα Αγγλικών και πλέον όλοι αναμένουν να τον δουν να παίρνει και λεπτά συμμετοχής!

«Βλέπει» γήπεδο έχει άριστες μεταβιβάσεις και χρόνο με το χρόνο θα μπαίνει καλύτερα στο «πετσί της ομάδας. Ως γνωστό, όπως δηλώθηκε και από επίσημα χείλη, πρώτη φορά βγαίνει από τη χώρα του, κάτι που το γνωρίζουν στην ομάδα μας και θέλει τον χρόνο του, άλλωστε είναι γνωστό το λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο στο ποδόσφαιρο! Ευελπιστούμε ότι θα βρει τα πατήματα του και θα βοηθήσει την ομάδα μας, εκτός αν προκύψει οτιδήποτε άλλο!

Διαβάστε τι δήλωσε ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας μας Φάννος Κιννής σε σημερινές(11/8) του δηλώσεις για τον Χιλιανό μέσο:

«Το έχουμε πει από την αρχή, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι πρώτη φορά που βγαίνει εκτός της χώρας του, αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες προσαρμογής, συμβαίνει αυτό με παίχτες από την Λατινική Αμερική, αυτό το γνωρίζαμε και εμείς και ο Σωφρόνης. Χθες έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, γνωρίζουμε ότι έχει τις δυνατότητες να μας βοηθήσει, άλλωστε γι’ αυτό τον εντάξαμε στο δυναμικό μας, και θεωρούμε ότι όσο περνά ο καιρός γίνεται καλύτερος. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε απόφαση για αντικατάσταση του αυτή τη χρονική στιγμή που μιλάμε. Η αξία του είναι δεδομένη, τον είχαμε παρακολουθήσει γι’ αυτό τον φέραμε, σημαίνει πιστεύαμε στις δυνατότητες του. Σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, ο Τζέισον χρειάζεται περισσότερο χρόνο από κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές. Το έχουν αυτό στην Λατινική Αμερική, δυσκολευόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Θα κάνουμε μαθήματα ταχύρυθμα στην Λεμεσό και πολύ γρήγορα θα βελτιωθεί».

Comments
To Top