ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Κάτι παλικαρίσιο…

Για ακόμη μια φορά ο Απόλλωνας κατατρόπωσε τον ΑΠΟΕΛ, πανηγυρίζοντας τον τρίτο διαδοχικό τίτλο απέναντι του. Είναι εμφανές, πως έχει δημιουργηθεί μια άριστη σχέση μεταξύ των συλλόγων, ο Θρύλος διατάζει και ο καταβρεγμένος εκτελεί(ται).

Αυτό που έγινε στο Super Cup ξεπερνάει και το ξεγύμνωμα του τελικού κυπέλλου, όπου η ομάδα μας επικράτησε, ναι πάλι με δέκα ποδοσφαιριστές, κατακτώντας το τρόπαιο. Μόνο που τούτη την φορά έγινε κάτι αξιοθαύμαστο. Κάτι παλικαρίσιο που σπάνια τυχαίνει. Οι εκ Λεμεσού ορμώμενοι, κόντρα στην συνηθισμένη εύνοια των καλομαθημένων, ανέτρεψε τα αρνητικά δεδομένα μ’ αριθμητικό μειονέκτημα ( suprise, suprise!) μέσα σε 14 λεπτά από το 71′ που είχε δεχθεί ο Γιώργος Βασιλείου τη δεύτερη κίτρινη κάρτα μέχρι και το 85′ που ο Άντρε Σκέμπρι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Άξιοι συγχαρητηρίων οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή, που υπό την καθοδήγηση του, τους ενέπνευσε για πολλοστή φορά περιορίζοντας τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο που είχε αριθμητικό πλεονέκτημα. Πλέον η προσοχή στρέφεται εξ ολοκλήρου στους Δανούς και στην επιστροφή του Απόλλωνα στους ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Θρύλε μπορείς!

Comments
To Top