ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Στο ρόστερ άλλες δύο!

Με ενημερωτικό δελτίο η ομάδα των Ladies μας ανακοινώνει την εγγραφή άλλων δύο παικτριών στο ρόστερ.

Αναλυτικά:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την εγγραφή των Loretta Németh & Therése Björck στο ρόστερ της ομάδας μας για την σεζόν 2017-18.

Η Loretta κατάγεται απο την Ουγγαρία και είναι 21 ετών. Απο 10 χρόνων εντάχθηκε στην ακαδημία της Gyori ETO με την οποία μεγάλωσε ποδοσφαιρικά. Θεωρείται απο τα μεγάλα ταλέντα της χώρας, με πολλές εμφανίσεις σε όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες και απο το 2016 είναι βασικό στέλεχος και της Εθνικής Γυναικών. Σε ένα απο τα παιγνίδια του Cyprus Cup τον περασμένο Μάρτιο το τεχνικό μας επιτελείο παρακολούθησε την ποδοσφαιρίστρια και σύντομα επήλθε συμφωνία για να στελεχώσει την ομάδα μας με την νέα σεζόν. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής και ξεχωρίζει για την ταχύτητα και την τεχνική της. Στην ομάδα μας έχει επιλέξει να αγωνίζεται με το 11 στην πλάτη. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην Loretta με τα χρώματα της ομάδας μας !

Η Therese είναι γνώριμη στο ποδοσφαιρικό κοινό της Κύπρου, καθώς to 2008 αγωνιζόταν στην ομάδα της Σαλαμίνας όπου ήταν συμπαίκτρια με την αρχηγό της ομάδας μας την Μαργαρίτα Σοφοκλέους και τον Βοηθό Προπονητή μας Αντρέα Προκοπίου. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στο Σουηδικό Πρωτάθλημα με την Κρίστιανστατ και την Vitsjo έχοντας full συμμετοχές όπου και αν αγωνίστηκε. Πέρσι σταμάτησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο κλείνοντας μια επαγγελματική καριέρα 18 ετών. Έχει αφήσει παρακαταθήκη ένα μεγάλο όνομα στην Σουηδία. Με την επιστροφή της στην Κύπρο η Therese θα δώσει μια ασφάλεια στην ομάδα μας καθώς με την εμπειρία της θα βοηθήσει στο ανασταλτικό κομμάτι βοηθώντας μας στον στόχο του Champions League όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα της ! Η Therese αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας και αμυντικής γραμμής και ξεχωρίζει για το πάθος την αγωνιστικότητα της και την ψηλή τεχνική της. Επέλεξε να αγωνίζεται με το 5 στην πλάτη. Ευχόμαστε στην Therese κάθε επιτυχία !

 

Comments
To Top