ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Νίκη με 3-2 και μικρό προβάδισμα πρόκρισης για την ομάδα μας στον πρώτο αγώνα των πλέϊ-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Δεν φέρει ευθύνη στα δύο γκολ αφού το πρώτο αν και αδύνατη η κεφαλιά ήταν δύσκολο να την αποκρούσει ενώ το δεύτερο ήταν τετ α τετ.Έδειξε να δυσκολεύεται σε κάποιες από τις πλαγιοκοπήσεις και τις στατικές.Επίσης σε κάποιες φάσεις δεν είχε και πάλι επικοινωνία με τα σέντερ μπακ κάτι που πρέπει να διορθωθεί άμεσα.

Ζοάο Πέδρο: Δεν ήταν τόσο καλός αμυντικά αφού δεχτήκαμε αρκετές φάσεις από τα πλάγια χωρίς όμως να φέρει απόλυτη ευθύνη.Επιθετικά σε γενικές γραμμές ήταν ικανοποιητικός.

Ζάντερ Σαντάνα: Και αυτός αμυντικά είχε προβλήματα και σε κάποιες φάσεις έκανε και παρακινδυνευμένες ενέργειες που του στερούν τον τίτλο του κορυφαίου. Επιθετικά ήταν πολύ καλός αφού έφτιαξε φάσεις και σκόραρε και το δεύτερο γκολ.

Έκτορ Γιούστε: Μέτριο παιχνίδι από τον Ισπανό που χάνει από τον αντίπαλο του στο σπριντ και δεχόμαστε το δεύτερο γκολ. Κύριο πρόβλημα όμως ήταν οι ασυνεννοησίες με τον παρτενέρ του αλλά και με τον τερματοφύλακα.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Άσχημο παιχνίδι και για τον Γάλλο που έχασε πολλές μάχες. Φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ γιατί κάνει μια επιπόλαια πάσα με αποτέλεσμα το τετ α τετ κ στη συνέχεια το γκολ.Όπως είπαμε και πιο πάνω χρίζει βελτίωσης το θέμα επικοινωνίας με τον παρτενέρ του και τον τερματοφύλακα.

Εστεπάν Σακέτι: Άμυντικά πήγε καλά και έτρεξε και έκλεισε πολλές τρύπες. Όταν είχε την μπάλα στα πόδια έκανε πολλά και αβίαστα λάθη. Χρειαζόταν πιο πολλή ηρεμία στο παιχνίδι του.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Σκόραρε ένα όμορφο γκολ και γενικά είχε καλύτερη παρουσία από τα προηγούμενα ματς. Μάρκαρε,έκλεισε χώρους και βοήθησε και οργανωτικά. Σίγουρα δεν είναι όμως στα στάνταρ του, αφού μας έχει συνηθίσει με πιο καλές αποδόσεις.

Άλεξ ντα Σίλβα: Με σκαπανεβάσματα η απόδοση του. Μπήκε δυνατά, πήρε την ομάδα πάνω του και οργάνωνε τις πλείστες επιθέσεις.Όσο περνούσε ο χρόνος όμως όλο και λιγόστευαν οι προσπάθειες του με αποτέλεσμα να χαθεί και σωστά να γίνεται αλλαγή.

Αντριάν Σαρδινέρο: Αν εξαιρέσεις μια δυο συνεργασίες με τον Πέδρο δεν έδωσε κάτι στο παιχνίδι.Ούτε τακτικά τα πήγε καλά.

Αντρέ Σκέμπρι: Καλά κλεισμένος ο Μαλτέζος δεν έφτασε σε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης. Παρόλα αυτά έδωσε μια έξυπνη ασσίστ που έγινε γκολ.

Άντον Μαγκλίτσα: Πάλεψε ανάμεσα στα θηρία, έφαγε ξύλο, έδωσε ξύλο και πάλευε όλες τις φάσεις. Χρειάζεται ένα γκολ για να ανέβει αφού βγάζει μια “νευρικότητα” στις ενέργειες του.

Αντόνιο Γιάκολις: Μπήκε στην θέση του Σαρδινέρο και μόλις “ζεστάθηκε” η απόδοση του έφτασε σε ψηλά στάνταρ. Βοήθησε τον κουρασμένο Πέδρο αμυντικά και έφτιαξε φάσεις επιθετικά. Από τα δικά του πόδια ξεκινά το δεύτερο γκολ και είναι δική του και η τελική πάσα στο 3-2 που αν παρατηρήσετε την στέλνει στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή αφού σηκώνει κεφάλι και περιμένει. Προσωπικά είναι ο πολυτιμότερος έστω και σαν αλλαγή αφού συμμετέχει στα δυο γκολ και “κλειδώνει” αμυντικά την δεξιά πλευρά.

Εμίλιο Ζελάγια: Μπήκε στην θέση του Ντα Σίλβα για να δώσει ακόμη πιο επιθετικό τόνο. Κατέβασε και έσπασε μπάλες στο επιθετικό τρίτο ενώ βοήθησε αρκετά και στις στατικές. Αρκετά μαχητικός έκανε δουλειά όσο αγωνίστηκε.

Ιωάννης Πίττας: Έπαιξε δώδεκα λεπτά και είχε ενέργειες επιθετικά αρκετά καλές αφού μπήκε με τσαμπουκά. Σκόραρε ένα πολύ σημαντικό τέρμα στο τέλος και σίγουρα είναι ο “ήρωας” του αγώνα. Δικαιούται ευκαιρίες και σίγουρα θα τις πάρει αφού και ο ίδιος δικαιώνει τον προπονητή του.

Προπονητής: Σοβαρό ντέρμπι παίχτηκε στην σκακιέρα της “Αρένας” το βράδυ της Πέμπτης. Διαβασμένος αρκετά ο προπονητής των Δανών προσπάθησε να κερδίσει τον Σωφρόνη και έχασε στα σημεία στο τέλος αφού οι αλλαγές του δικού μας προπονητή έκριναν το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά σκοράραμε αλλά οπισθοχωρήσαμε πάρα πολύ. Είχαμε προβλήματα στην μεταφορά μας από την επίθεση στην άμυνα αφού οι Δανοί έσπαζαν την μπάλα στα πλάγια της επιθέσεις τους αφού τα μπακ μας ήταν ψηλά δυσκολεύοντας την ομάδα μας στις αλληλοκαλύψεις. Πληρώσαμε τα κενά διαστήματα ενώ σε κάποιες στιγμές οι κεντρώοι μας δεν έπαιρναν καθόλου μπάλα και όταν την έπαιρναν ενεργούσαν βιαστικά μη μπορώντας να προσδώσουν ηρεμία στο παιχνίδι μας.Στις στατικές φάσεις πήγαμε σχετικά καλά αν και οι Δανοί ακόμη και τα πλάγια τα εκτελούσαν με δύναμη στην περιοχή. Ας μην ξεχνούμε πως και την πρόκριση σε αυτό τον γύρο την κέρδισαν με γκολ στο 94 από μακρινό πλάγιο σκοράροντας το 2-1 και ανατρέποντας το 3-2 που έχασαν τότε στην Πολωνία από την Άρκα και πάλι στις καθυστερήσεις. Βλέποντας ξανά τον αγώνα της Πέμπτης υπάρχουν πολλά που μπορεί να διορθωθούν και άλλα τόσα που μπορούν να τύχουν εκμετάλλευσης. Υπάρχει αρκετή δουλειά από το τεχνικό επιτελείο που ευτυχώς παραμένει ενεργό ακόμη και την ώρα του αγώνα και διαβάζει το παιχνίδι σωστά και δίνει τις κατάλληλες βοήθειες από τον πάγκο.

Comments
To Top