ΑΝΤΡΕΣ

«Θα πάμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε»

Μετά το τέλος του χθεσινού(17/8) αγώνα και τη νίκη με 3-2, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Φανούριος Κωνσταντίνου δήλωσε:

«Δεν αγωνιζόμαστε μόνοι μας, η πρόκριση είναι στο 50/50. Πληρώσαμε τα νεκρά διαστήματα αφού με τέτοια ομάδα δεν επιτρέπεται. Ευτυχώς κερδίσαμε κι έχουμε πίστη. Είμαστε ο Απόλλωνας και δεν φοβόμαστε. Ίσως σημαίνει πολλά αυτό το γκολ. Θα πάμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Είδαμε πως ο αντίπαλος δεν είναι άτρωτος και θα πάμε να σκοράρουμε κι εμείς εκεί. Ήμασταν καλύτεροι στα πρώτα 25 λεπτά, στην πρώτη ευκαιρία σκόραραν κι άλλαξαν τη ροή του αγώνα και η ομάδα απογοητεύτηκε. Το ίδιο και πιο μετά στο 2-1 που έγινε 2-2. Αν μας το έλεγαν στην αρχή δεν θα το παίρναμε το σκορ όμως η νίκη είναι νίκη στην Ευρώπη. Μας βολεύει και η ισοπαλία στη χειρότερη όμως δεν πάμε για αυτή, πάμε να κερδίσουμε».

Αν υπάρχει ενδιαφέρον για τη Δανία από τον κόσμο: «Υπάρχει από αρκετούς μεμονωμένα. Θα δούμε από αύριο. Είτε με την επίσημη αποστολή της ομάδας, είτε αν συμπληρωθεί κάποιος αριθμός να ταξιδέψουν οργανωμένα. Για την ώρα δεν υπάρχει οποιαδήποτε σκέψη, είναι η επίσημη εκδρομή της ομάδας. Αρκετές εκατοντάδες έχουν προγραμματίσει μόνοι τους την μετάβαση τους στη Δανία».

 

 

Comments
To Top