ΑΝΤΡΕΣ

Ξανακτύπησε ο Νορβηγός!

Λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό για τα πλέιοφ του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στον Απόλλων, η Μίντιλαντ φλέρταρε με εκτός έδρας στραβοπάτημα ωστόσο ο συνήθης ύποπτος, έσωσε την παρτίδα. Με τον Δανό τεχνικό Jess Thorup να πραγματοποιεί περιορισμένο ροτέισον, η προσεχής αντίπαλος της λεμεσιανής ομάδας τα βρήκε σκούρα στο «EWII Park» της Οντένσε, μένοντας άσφαιρη για κάτι λιγότερο από ογδόντα λεπτά παιχνιδιού.

Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο παρολίγον δήμιος του Απόλλων, Αλεξάντερ Σέρλοθ, ο οποίος ερχόμενος από τον πάγκο έλυσε το γόρδιο δεσμό στο 78ο λεπτό, ανοίγοντας έτσι λογαριασμό και εντός συνόρων. Ο πανύψηλος Νορβηγός επιθετικός χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να επιβεβαίωσει την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποίαν βρίσκεται, αντικαθιστώντας και με το παραπάνω το πρώτο κανόνι της ομάδας, Ονουάτσου, ο οποίος ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές. Μάλιστα στις καθυστερήσεις έριξε και την χαριστική βολή σημειώνοντας το τελικό 0-2, φτάνοντας αισιώς τα τέσσερα γκολ μέσα σε τέσσερις ημέρες.

Στις καθυστερήσεις έριξε και την χαριστική βολή σημειώνοντας το τελικό 0-2, φτάνοντας αισίως τα τέσσερα γκολ μέσα σε τέσσερις ημέρες
Με τη νίκη αυτή η Μίντιλαντ έφτασε στους δώδεκα βαθμούς σε έξι αγώνες, παίρνοντας και μια γερή ένεση ψυχολογίας εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης της ερχόμενης Πέμπτης. Στο αρχικό σχήμα για την προσεχή αντίπαλο του Απόλλων βρέθηκαν οι:

Hansen, Halsti, Krocsmar, Hende, Romer, Kristense, Sparv, Drachmann, Kroon, Kraev, Wikheim

 

Πηγή: http://www.24sports.com.cy/

Comments
To Top