ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Συγκεντρωμένα..!

Ο Απόλλωνας την περασμένη Πέμπτη (17/8) κόντρα στην Μίντιλαντ, πήρε την νίκη ανακτώντας έτσι ένα μικρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού. Ενός επαναληπτικού που προμηνύεται δύσκολος, μιάς και οι Δανοί αν μη τι άλλο απέδειξαν πως είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί.

Βέβαια, σ’ αυτό συνέδραμαν τα διαστήματα ολιγωρίας, και τα αβίαστα λάθη που εξέθεσαν αρκετές φορές την μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας μας. Δυστυχώς ο επιθετικός οίστρος του Σέρλοθ, που αντικατέστησε αναγκαστικά τον Πολ Ουνουάτσου, αποδείχτηκε τραυματικός σκοράροντας δύο φορές στην κόντρα. Με λίγη περισσότερη συγκέντρωση, και νοουμένου πως πλέον ο νεαρός θα μελετηθεί, οι αμυντικοί μας θα έχουν καλύτερη τύχη στον περιορισμό των κινήσεων του.

Παρ’ όλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή που δεν συμβιβάζονται με τίποτα πέρα από τη νίκη, πάλεψαν μέχρι και το τελευταίο δεύτερο, με τις χρυσές αλλαγές να συνδυάζονται όμορφα, πετυχαίνοντας ένα υπερπολύτιμο τέρμα. Ένα τέρμα που επιτρέπει στον Απόλλωνα να ελπίζει, στην πολυπόθητη πρόκριση.

Comments
To Top