ΑΝΤΡΕΣ

Την πάθαμε, να μάθουμε και συνεχίζουμε…

Στη θεωρία ναι ήμασταν φαβορί, όμως όπως τονίσαμε λίγες ώρες πριν το χθεσινό (9/9) παιχνίδια για να κερδίζαμε έπρεπε η θεωρία να γίνει πράξη!

Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αφού η ομάδα μας κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, υστέρησε σε απόδοση, συγκέντρωση και δημιουργία ενώ υπήρξε και μια χαλαρότητα, σημάδι ίσως και υποτίμησης του αντιπάλου!

Την πάθαμε και πρέπει μέσα από αυτό το παιχνίδι τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές να βρουν τα λάθη τους, να τα διορθώσουν και να συνεχίσουν ακόμη πιο συγκεντρωμένα και αποφασισμένα στη συνέχεια!

Η αρχή λένε μια σοφή ρήση είναι το ήμισυ του παντός, ωστόσο για την ομάδα μας δεν ισχύει κάτι τέτοιο κυρίως την τελευταία δεκαετία, αφού στις πλείστες φορές κερδίσαμε στην πρεμιέρα αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη κυρίως στα αρχικά στάδια του μαραθωνίου με ανεπιτυχή αποτελέσματα που έφερναν εκνευρισμό και αποσυντονισμός.

Άφησα τελευταίο τον Λεόντιο Τράττο και τον πρώτο του βοηθό όμως και αυτοί έκαναν μια κακή αρχή με πολλά λάθη σε βάρος της ομάδας μας ενώ τρεις οι περιπτώσεις που ζητήσαμε πέναλτι και στις τρεις ο Λεόντιος έκλεισε τα γουργουλοτά του μάτια!

Comments
To Top