ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

Too hard to die!

«Αυτή η ομάδα αρνείται να χάσει» είχε δήλωσε στο πρόσφορο παρελθόν ο Σωφρόνης, κάτι που ξαναέγινε πράξη χθες (14/9) βράδυ στο ΓΣΠ!  Ο Θρύλος όχι μόνο κοίταξε στα μάτια τη Λυών, αλλά μπορούσε βάση απόδοσης και ευκαιριών να πάρει ακόμη και τη νίκη!

Πολύ σωστά παραταγμένη η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, με τους ποδοσφαιριστές να εφαρμόζουν άψογα το πλάνο του τεχνικού τους, βγάζοντας πάθος και θέληση και αν ήταν λίγο πιο ομαδικοί και με καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να πάρουν αυτοί κεφάλι στο σκορ!

Ακόμη και όταν η γαλλική ομάδα προηγήθηκε οι «κυανόλευκοι» ποδοσφαιριστές, δεν πτοηθήκαν και με καθοδηγητή τον Σωφρόνη που συνεχώς τους ενθάρρυνε (αυτό πρέπει να κάνει ο προπονητής και όχι να στέκεται σαν «άγαλμα» μπροστά από τον πάγκο σαν κάποιους άλλους) κατάφεραν έστω και την υστάτη να πάρουν την ισοπαλία που σίγουρα διακαιόντουσαν, ενώ στη τελική αύτη η ισοπαλία μας άφησε και γλυκόπικρη γεύση αφού η ομάδα σύμφωνα με όλα όσα έδωσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπορούσε ακόμη και να πάρει τους τρεις βαθμούς!!!

Ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς ήταν το κυρίαρχο στοιχείο των ποδοσφαιριστών μας που με σημαιοφόρους τους Σακέττι, Ρομπέρζ και Πέδρο έκαναν τη μυθική ατάκα του Φέρεντς Πούσκας «Έντεκα εμείς, έντεκα και αυτοί» να ξαναζωντανέψει στο γήπεδο της πρωτεύουσας!

Χαρακτηριστικές και οι δηλώσεις του προέδρου της Λυών Ζαν Μισέλ Ολάς όπου εμμέσως πλην σαφώς αποθέωσε τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας μας φεύγοντας απογοητευμένος από το ΓΣΠ!
Από την πρεμιέρα στους ευρωπαϊκούς ομίλους κρατάμε πολλά θετικά, ωστόσο αυτό που επιβάλλεται να αποφευχθεί στη συνέχεια είναι η επιπολαιότητα και ο ατομισμός που έδειξαν κάποιοι ποδοσφαιριστές μας και που έπρεπε να ήταν πιο ομαδικοί και με περισσότερο καθαρό μυαλό!

Μπροστά μας το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (18/9) με αντίπαλο τον Ερμή στο Τσίρειο! Παιχνίδι ύπουλο, απέναντι σε μια ομάδα που πάντα μαζί μας δίνει τον καλύτερο της εαυτό!  Με σοβαρότητα, πάθος και πειθαρχεία, πρέπει πάρουμε το τρίποντο κάτι το οποίο θα μας ανεβάσει ακόμη περισσότερο ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας!

Comments
To Top