ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Το ποδοσφαιρικό θράσος και ο αδιαπραγμάτευτος στόχος!

Ποδοσφαιρικό θράσος; Αυτή η ομάδα δεν καταλαβαίνει ούτε στην Ευρώπη από αντιπάλους. Η αλήθεια είναι, πως σε αρκετές περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές μας συμπεριφέρθηκαν κάπως επιπόλαια, απόρροια βεβαίως της νευρικότητας που διέπει κάθε αθλητή σε τέτοιου είδους αγώνες. Σε γενικές γραμμές ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε πολύ καλός.

Ένας καλός προπονητής διαβάζει τον αντίπαλο πριν τον αγώνα. Ένας εξαίρετος προπονητής τον διαβάζει και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, προβαίνοντας στις ορθές διορθωτικές κινήσεις. Αυτό ακριβώς έπραξε κι ο Σωφρόνης Αυγουστή κόντρα στην Λυών των 108 περίπου εκατομμυρίων. Οι γαλλικές αθλητικές εφημερίδες έπλεξαν το εγκώμιο του «Κάττου» για τον τρόπο που «έσβησε» τον Μπρούνο Γενέσιο.

Κάτι το οποίο αξίζει αναφοράς, είναι πως για ακόμη μία φορά ποδοσφαιριστές που πέρασαν ως αλλαγή στον αγώνα, συνδυάστηκαν άψογα ώστε να πετύχουν σπουδαίας σημασίας τέρμα. Ο καταπληκτικός Νικόλα Μαρτίνεζ μετά από επέλαση, έδωσε ασίστ στον μαχητικό Αντριάν Σαρδινέρο πετυχαίνοντας το γκολ που τόσο αξίζαμε. Στον αγώνα κόντρα στην Μίντιλαντ Δανίας, οι αλλαγές Αντόνιο Γιάκολιτς και Ιωάννης Πίττας συνέδραμαν ώστε ο Απόλλων να κερδίσει με 3-2 και κατ’ επέκταση την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λίνγκ.

Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στο εγχώριο πρωτάθλημα όπου ο Θρύλος αντιμετωπίζει την ομάδα του Ερμή στο Τσίρειο Στάδιο. Μοναδικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος η κατάκτηση των τριών βαθμών. Εντωμεταξύ ο χιουμορίστας ηγέτης των «Φτεροπόδαρων», ανακοίνωσε πως θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες στην περίπτωση που αποτύχουν να πάρουν το τρίποντο, την ίδια ώρα που ο πρόεδρος της Λυών ανέφερε έκπληκτος πως δεν περίμενε τόσο ισχυρό τον Απόλλωνα. Όσο καταλαβαίνει κι όσα αξίζουν στον καθένα.

Comments
To Top