ΑΝΤΡΕΣ

Κερδίσαμε μια ελεεινή ομάδα και ένα ελεεινό διαιτητή!!!

Έδειξε χαρακτήρα η ομάδα μας και παρόλο που βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ εντούτοις κατάφερε με αστείρευτα ψυχικά αποθέματα να πάρει τη νίκη, υπερνικώντας την εχθρική διαιτησία και  αλλά και τον εριστικό τρόπο των αντιπάλων που σε κάθε ευκαιρία έκαναν καθυστερήσεις χωρίς λόγο!

Με την ομάδα μας να παίρνει από νωρίς την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του αντιπάλου ξεκίνησε ο αγώνας. Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με τη μεγάλη ευκαιρία του Μαρτίνεζ που σούταρε μέσα από τη περιοχή για να αποκρούσει εξαιρετικά ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Με τους ποδοσφαιριστές μας να κλείνουν τον αντίπαλο στο δικό του μισό και να προσπαθούν να σκοράρουν κύλησε το πρώτο εικοσιπεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Μετά τα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα ο αντίπαλος ξεθάρρεψε και βγήκε μπροστά και σε μια φάση από δεξιά δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ στο 33΄. Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας να ισοφαρίσει στο 37΄αλλά δυστυχώς ο Σκέμπρι δεν βρήκε τη μπάλα. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 44΄ όταν σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, ο Πέδρο έβγαλε τη σέντρα, ο Σκέμπρι άφησε στον Μαρτίνεζ που με υποδειγματικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Το ημίχρονο ευτυχώς έληξε με την ομάδα μας να καταφέρνει να ισοφαρίσει σε 1-1.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη. Δυστυχώς για την ομάδα μας ένα άπιαστο σουτ από τον αντίπαλο κατέληξε στα δίκτυα με αποτέλεσμα η ομάδα μας να βρίσκεται και πάλι πίσω στο σκορ με 1-2 στο 49΄. Πλέον τα πράγματα είχαν δυσκολέψει για την ομάδα μας με τον Σωφρόνη να πραγματοποιεί την πρώτη αλλαγή με τον Ζελάγια να παίρνει τη θέση του Σαρδινέρο στο 55΄. Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα με τον Γιάκολις να παίρνει τη θέση του Μαρτίνεζ στο 60΄. Στο 61΄ο διαιτητής αρνείται ολοκάθαρο πέναλτι στην νομάδα μας σε χέρι του αμυντικού στην περιοχή, ενώ στο 66΄ένα φοβερό σουτ του Σακέττι περνά έξω από την αντίπαλη εστία. Μια κεφαλιά του Ρομπέρζ έβγαλε και πάλι σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του αντιπάλου στο 69΄. Στο 71΄ήρθε η ισοφάριση σε 2-2 με τον Ζελάγια να παίρνει το ριμπάουντ από τον τερματοφύλακα και να πλασάρει σωστά! Η ομάδα μας αύξησε την πίεση για το νικητήριο γκολ ενώ από την άλλη οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές σε κάθε ευκαιρία έμεναν κάτω στον αγωνιστικό χώρο για σκοπούς καθυστερήσεων! Στο 80΄ έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ντα Σίλβα να παίρνει τη θέση του Άλαν που εκτέλεσε απευθείας φάουλ με το που μπήκε αλλά έστειλε τη μπάλα έξω. Οι καθυστερήσεις από πλευράς του αντιπάλου ήταν κάτι παραπάνω από εκνευριστικές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παιχθεί παιχνίδι και να σπάζει ο ρυθμός του αγώνα συνέχεια. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε έξι λεπτά καθυστερήσεων με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να φτάσουν στο γκολ της νίκης που τελικά ήρθε με τον Ρομπέρζ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τη Δυτική!!! Το τέλος βρήκε την ομάδα μας να παίρνει μια σπουδαία και παλικαρίσια νίκη με 4-2, αφού στις καθυστερήσεις ο Ζελάγια έκανε το τελικό 4-2!!!

Comments
To Top