ΑΝΤΡΕΣ

Ανακοίνωση οργανωμένων μας…

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι μας οπαδοί σχετικά με το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ και τα καθιερωμένα pre game!

Αναλυτικά:

Σαν ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ 1982, με τη σειρά μας να συγχαρούμε τα μέλη μας και τον τεράστιο κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που έσπρωξαν την ομάδα μας για την νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο με μια ομάδα που μονίμως τα τελευταία χρόνια στα πλείστα παιχνίδια παίζει εντεταλμένα ή και αδιάφορα !

Όσο για τις δηλώσεις συγκεκριμένων παραγόντων της εν λόγω ομάδας δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε παρά μόνο να σας πούμε ότι στην ΛΕΜΕΣΟ θα είστε πάντα αφιλόξενοι και θα κάνουμε το δυνατότερο δυνατόν να φεύγετε ΠΑΝΤΑ με το κεφάλι σκυφτό !

Μετά την ψεσινή ηδονή η κ@@@@α συνεχίζετε ασταμάτητα αυτή την εβδομάδα με τα γνωστά μας πάρτι και την ανεξέλεγκτη ΕΝΤΑΣΗ στους συνδέσμους μας για να αποτελειώσουμε και τους ανύπαρκτους !

Είστε αυτοί που όταν βρεθούμε face to face εν ασχολείστε, είστε αυτοί που θολώνετε τον κόσμο σας στα ψέματα πως τάχα και καλά είστε οπαδικό σύνολο, είστε αυτοί που εδώ και χρόνια αντιγράφετε τα πάντα, είστε αυτοί που μια ζωή θα σέρνεστε, είστε αυτοί που πάντα κάποιον δικό σας αφήνετε πίσω, ΕΙΜΑΣΤΕ και μεις αυτοί που το μόνο που ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ …..

Ξεκινάμε λοιπόν την ΤΕΤΑΡΤΗ με μαγκάλια και με ενωμένες τις φωνές μας να τραντάξουμε την ΠΟΛΗ ΜΑΣ !

Αποκορύφωμα φυσικά θα είναι το pre-game πάρτι που θα γίνει την Παρασκευή όπου θα υπάρξει σεισμική δόνηση !

Κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ είναι ευπρόσδεκτος στα πάρτι που θα ακολουθήσουν!

Καλούμε τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόσμο μας να ακολουθήσει τις οδηγίες των οργανωτών που θα υπάρχουν στις κερκίδες για καλύτερη οργάνωση !

Υ.Γ. και Σ@@@@α και Ρ@@@@@ι

Υ.Γ. ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΟΥΜΕ

Υ.Γ. Τελικά ασχολείστε?? Για να ξέρουμε !

Υ.Γ. ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΣ

Υ.Γ. ΕΡΚΕΤΕ 1

 

Comments
To Top