ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Έπεφταν κάτω σαν τα «κοτόπουλα»!(video)

Δεν γεννηθήκαμε χτες και ποδόσφαιρο παρακολουθούμε εδώ και δεκαετίες. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν θα εκλείψουν οι σκοπιμότητες και οι καθυστερήσεις γιατί κι αυτά είναι μέρος του παιγνιδιού, καλώς ή κακώς!

Όμως αυτό πού παρακολουθήσαμε χθες (18/9) στο Τσίρειο από τους ποδοσφαιριστές του Ερμή ξεπέρασε κάθε λογικό όριο!

Από το πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Ερμή, με την ανοχή του διαιτητή, δεν έχαναν ευκαιρία να ροκανίζουν τον χρόνο άλλοτε με καθυστερήσεις του τερματοφύλακα τους άλλοτε διώχνοντας την μπάλα προκλητικά μακριά όμως στο δεύτερο ημίχρονο από ένα σημείο και μετά γελούσε και το παρδαλό κατσίκι αφού έπεφταν κάτω ένας – ένας άλλοτε δύο-δύο σαν τα κοτόπουλα, με τις οδηγίες του προπονητή τους, που κι αυτός ήταν από κάπου αλλού κατευθυνόμενος!

Μετά ο άλλος, ήθελε και Fair Play, σε ένα παιγνίδι στο οποίο η ομάδα του κλωτσούσε στο ψαχνό και βρισκόταν περισσότερο χρόνο κάτω στο χορτάρι! Ας μάθει τον ορισμό της λέξης Fair Play ο κ. Παναγιώτου γιατί αυτή η λέξη είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει στο ποδοσφαιρικό λεξιλόγιο της ομάδας του.

Εμείς μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού δεν δεχόμαστε από κανένα και ειδικά από μια ομάδα η οποία είναι η προσωποποίηση της βρωμιάς!

Εγώ απλά να τον ενημερώσω ότι τον αγώνα τον ξαναείδα μια ώρα μετά και ο εκνευρισμός μου γι’ αυτά που είδα ήταν ακόμα μεγαλύτερος!

Στο πιο κάτω βιντεογράφημα καταγράφονται τα κυριότερα χρονικά σημεία όπου οι ποδοσφαιριστές του Ερμή κείτονταν στο αγαπημένο τους χώρο στο χορτάρι όπου φαίνεται σε κάθε περίπτωση το χρονικό σημείο που σταματά ο αγώνας και το χρονικό σημείο που ξεκινά.

Με ένα πρόχειρο υπολογισμό μόνο για τις καθυστερήσεις που καταγράφονται στο βιντεογράφημα ο Μασιάς θα έπρεπε να έβαζε τουλάχιστον 8-9 λεπτά για τους δήθεν τραυματισμούς και ακόμα 2,5 λεπτά για τις πέντε αλλαγές που έγιναν δηλ. σύνολο 11-12 λεπτά!

Έβαλε τα μισά λεπτά καθυστερήσεις μόνο 6’ αλλά όταν ο Απόλλωνας έκανε το 3-2 ανανέωσε το χρόνο του όμως μετά το γκολ του Ζελάγια σφύριξε αμέσως τη λήξη του αγώνα!

 

Comments
To Top