ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Put music!!!

Εν έτη 2017 κύριε Νίκο Παναγιώτου πρέπει να παίζεται και λίγη μπαλίτσα. Άλλωστε ποδόσφαιρο λέγεται κι όχι «πεφτοδόσφαιρο». Όταν οι ποδοσφαιριστές μας, τις λιγοστές φορές που στέκονταν έπαιζαν μποξ, όπως ο Emeghara στον Yuste στην φάση της επίτευξης του πρώτου τέρματος που αδίκως μέτρησε, το κακίζουμε, δεν το προσπερνούμε κλαψουρίζοντας.

Τούτες οι περιβόητες συνέπειες πρέπει να ‘χαν αβάσταχτο βάρος. Δεν εξηγείται αλλιώς η τόση στοργή και αγάπη με το χορτάρι. Για αυτό ο «Κάττος» φρόντισε να ετοιμάσει το τέλειο γιατροσόφι. Επειδή πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος και νοιάζεται. Όπως λέει και το άσμα της Madonna: «Music makes the people come together», ο Σωφρόναρος ευθύς put music, μ’ αποτέλεσμα οι βασανισμένοι του Ερμή να χορεύουν ρυθμικά, με γρήγορο τέμπο, τραγουδώντας μάλιστα ένα επίσης γνωστό άσμα της Rihanna «Please don’t stop the music».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο θαυματουργός άγιος Χρυσοβαλάντης, δόξα να ‘χει το όνομα του, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έδειξε το μεγαλείο του σηκώνοντας τους «ξαπλωστοπόδαρους», που ξαφνικά γιατρεύτηκαν. Κι όμως κύριε Νίκο Παναγιώτου, εν έτη 2017 γίνονται θαύματα!

Υ.Γ. Το κοράκι, παρόλο που δεν είναι του χορού, ξεδίπλωσε για ακόμη μια φορά τις αρετές του. Ότι φοβάστε θα το χορέψετε φέτος!

Comments
To Top