ΑΝΤΡΕΣ

Τι ισχύει για Σωφρόνη!

Μετά την αποβολή του από τον ανεκδιήγητο κύριο Μασσιά στον αγώνα κόντρα στον Ερμή, ο τεχνικός της ομάδας μας Σωφρόνης Αυγουστή θα παρακολουθήσει το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ από την κερκίδα του γηπέδου χωρίς να συμμετάσχει σε οτιδήποτε εντός του αγωνιστικού χώρου και μέσα στα αποδυτήρια, σύμφωνα με σημερινή(20/9) ενημέρωση από την ΚΟΠ.

Διαβάστε αναλυτικά:

Η ΚΟΠ υπενθυμίζει τι προνοεί  κανονισμός σε περίπτωση που προπονητής ομάδας ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που είναι εγγεγραμμένο στο φύλλο αγώνα είναι τιμωρημένο και δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα του.

Αναλυτικά το άρθρο 75 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ:

”Προπονητής ομάδας ή οποιοσδήποτε άλλος που εγγράφεται στο Φύλλο Αγώνος, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού από την εκτέλεση των καθηκόντων του μπορεί να παρακολουθεί τους αγώνες στους οποίους του επιβλήθηκε η ποινή αποκλεισμού μόνο από τις κερκίδες. Δεν μπορεί να εισέρχεται στα αποδυτήρια, στο τούνελ εισόδου, στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου και στην τεχνική περιοχή πριν ή κατά την διάρκεια του αγώνα και δεν μπορεί να επικοινωνεί με την ομάδα του με οποιοδήποτε τρόπο”.

 

Comments
To Top