ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Ισοζυγισμένη η παράδοση!

Η ομάδα μας αντιμετώπισε την ΑΕΛ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 10 φορές, μετρώντας τέσσερεις νίκες, δύο ήττες και τέσσερεις ισοπαλίες.

Συνολικά, σε αγώνες Α’ γύρου, ο Απόλλωνας αντιμετώπισε την ΑΕΛ 57 φορές. Η ομάδα μας κέρδισε 19 φορές, ποσοστό 33%, έχασε 20 φορές ενώ τα υπόλοιπα 18 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα η ομάδα μας προηγείται με 70 τέρματα υπέρ και 69 κατά.

Από την περίοδο 2012/13 και μετέπειτα και σε σύνολο 5 αγώνων κόντρα την ΑΕΛ,σε αγώνες Α’ γύρου, η ομάδα μας μετράει 2 νίκες, ποσοστό επιτυχίας 40%, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Στα 5 αυτά παιγνίδια ο Απόλλωνας έχει σκοράρει 4 γκολ (0,8 γκολ ανά αγώνα) και έχει δεχτεί 4(0,8 γκολ ανά αγώνα)κρατώντας ανέπαφη την εστία του δύο φορές αλλά μένοντας άσφαιρος επίσης δύο φορές.

Στα 5 αυτά παιγνίδια στην δύο φορές, που η ομάδα μας προηγήθηκε από το Α’ ημίχρονο κατάφερε να πανηγυρίσει μια νίκηκαι να δεχτεί μια ήττα ενώ τα 3 από τα 5αυτά παιγνίδια στο Α’ ημίχρονο «κόλλησαν» στο 0-0!

Από την περίοδο 2012/13 και μετέπειτα από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα μόνο ο Φώτης Παπουλής έχει σκοράρει κόντρα στην ΑΕΛ σε αγώνες του Α’ γύρου!

Η προϊστορία κόντρα στην ΑΕΛ από το 2012/13 και μετέπειτα σε αγώνες του Α’ γύρου:

 

Comments
To Top