ΑΝΤΡΕΣ

Ο Βάλε έσωσε την παρτίδα!!!

Ευτυχώς για την ομάδα μας ο Βάλε δήλωσε παρών στο τελευταίο δευτερόλεπτο και δεν δεχθήκαμε την ήττα σε ένα ντέρμπι που ήταν μοιρασμένο με την ομάδα μας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο να μην είναι καθόλου καλή!

Χωρίς κάτι το αξιόλογο κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο του ντέρμπι με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν την κατοχή της μπάλας και να κάνουν το παιχνίδι τους. Τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας με ένα πολύ δυνατό σουτ φάουλ του Ντα Σίλβα να αποκρούει σε κόρνερ με υπερένταση ο αντίπαλος τερματοφύλακας στο 13΄. Μετά και την ευκαιρία του Ντα Σίλβα η ομάδα μας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έβγαινε πιο συχνά στην επίθεση. Στο 32΄υποδειγματική αντεπίθεση από την ομάδα μας και ο Μαγκλίτσα «σπάει το ρόδι» και πετυχαίνει το γκολ! Μετά και το γκολ η ομάδα μας ήταν συνεχώς στην επίθεση ενώ όταν είχε την ευκαιρία στην αντεπίθεση ήταν πολύ επικίνδυνη! Τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου κύλησαν χωρίς κάτι το αξιόλογο με την ομάδα μας να προηγείται με 1-0!

Η ομάδα μας ξεκίνησε χωρίς κάποια αλλαγή στην επανάληψη, ενώ μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 είχαμε στο 47΄όταν ο Γιάκολις αστόχησε από κοντά. Στο 48΄ δυστυχώς η ομάδα μας δέχθηκε την ισοφάριση. Μεγάλη και πάλι ευκαιρία για την ομάδα μας στο 52΄με το πλασέ του Μαγκλίτσα σε γύρισμα του Πέδρο να αποκρούει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Μετά και την ισοφάριση που δέχθηκε η ομάδα μας ο αντίπαλος πήρε το χώρο του κέντρου και έβγαινε πιο συχνά στην επίθεση με αποτέλεσμα να γίνει η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας στο 63΄με τον Σαρδινέρο να παίρνει τη θέση του Γιάκολις. Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας στο 67΄με τον Μαρτίνεζ να παίρνει τη θέση του Ντα Σίλβα. Κεφαλιά του Γιούστε στο 69΄περνά πάνω από τα δοκάρια. Τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας που γλύτωσε το δεύτερο γκολ στο 79΄, με τον Ζελάγια να παίρνει τη θέση του Σκέμπρι. Ένα διαγώνιο σουτ του Μαγκλίτσα στο 83΄πέρασε λίγο έξω, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν για το δεύτερο γκολ. Παιχνίδι για γερά νεύρα τα τελευταία λεπτά με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες και τις σκληρές μονομαχίες να είναι το χαρακτηριστικό, όπως και τα λάθη και από τις δύο ομάδες. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο αντίπαλος κέρδισε πέναλτι και ευτυχώς για την ομάδα μας ο Βάλε όπως και τότε είπε όχι στην ήττα!

 

Comments
To Top