ΑΝΤΡΕΣ

«Όπως εξελίχθηκε, πρέπει να είμαστε και ικανοποιημένοι»

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ και παραδέχθηκε πως από τη στιγμή που η ΑΕΛ είχε πέναλτι, πρέπει να νιώθουν και ικανοποιημένοι από την ισοπαλία στην ομάδα μας. Παράλληλα τόνισε πως η σκέψη όλων στον Απόλλωνα είναι στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τι ανέφερε:

Για τον αγώνα: «Όπως εξελίχθηκε, πρέπει να είμαστε και ικανοποιημένοι. Η ΑΕΛ είχε πέναλτι σε νεκρό χρόνο να το κερδίσει. Πρέπει να μας γίνει μάθημα το σημερινό. Όταν έχεις την ευκαιρία να το τελειώσεις και δεν το κάνεις, το πληρώνει. Επαναλαμβάνω πως όπως εξελίχθηκε αν μια ομάδα έπρεπε να το κερδίσει, ήταν η ΑΕΛ. ήταν ένα ντέρμπι, η μπίλια έκατσε στο Χ. Μπράβο στον κόσμο που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων».

Για τη συνέχεια: «Η σκέψη μας είναι στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Σίγουρα δεν πάμε για τουρισμό στην Αγγλία, αλλά η σκέψη μας είναι στις εγχώριες διοργανώσεις. Ελπίζουμε να συνεχίσει να είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα, όπως βλέπουμε ομάδες με υψηλές βλέψεις να χάνουν βαθμούς, για να έρθει και ο κόσμος στο γήπεδο».

Comments
To Top