ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Ισόπαλο με σκορ 1-1 το τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Πολύ καλός ο Πορτογάλος αφού είχε σωτήριες επεμβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο με αποκορύφωμα την απόκρουση στο πέναλτι.

Ζοάο Πέδρο: Αρκετά καλό παιχνίδι από τον Πέδρο στο πρώτο ημίχρονο αφού όλες οι επιθέσεις έβγαιναν από την πλευρά του.Δεν πήγε το ίδιο καλά στο δεύτερο λόγω κούρασης αλλά γιατί δεν πήρε και βοήθειες από την ώρα που βγήκε ο Γιάκολις.Το γκολ το δεχόμαστε από την πλευρά του αφού δεν καλύφτηκε σωστά το κενό που άφησε, βρίσκοντας έτσι οι αντίπαλοι κενό χώρο στο τρανζίσιον.

Ζάντερ Σαντάνα: Καλός στα αμυντικά του καθήκοντα αφού δεν κινδυνέψαμε από την πλευρά του. Δεν βοήθησε επιθετικά όμως σχεδόν καθόλου.

Έκτορ Γιούστε: Κάλυψε σωστά την θέση του και δεν έδωσε πολλές προσπάθειες στον αντίπαλο επιθετικό.Βοήθησε και στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Μισό δικό του το γκολ της ομάδας αφού παίζει γρήγορα και έξυπνα.Νικητής στις περισσότερες φάσεις αλλά κακή αντίδραση στην φάση που δεχτήκαμε το γκολ αφού χάνει την μάχη με τον φορ τους βγαίνοντας αργοπορημένα.

Εστεπάν Σακέττι: Δεν ήταν ο γνωστός Σακέττι αφού έχασε πολλές μάχες και κυρίως έδωσε πολλές λανθασμένες πάσες.

Άλεφ ντο Σάντος: Είχε ένα καλό ημίχρονο και ένα μέτριο.Στο πρώτο έκοβε σωστά και κάλυπτε τους χώρους,βοηθώντας και οργανωτικά.Χάθηκε στο δεύτερο αφού περιορίστηκε στα μεσοαμυντικά του καθήκοντα.

Άλεξ ντα Σίλβα: Κακός ο Βραζιλιάνος αφού το μόνο που θυμόμαστε από το παιχνίδι είναι το απευθείας φάουλ.Δεν πήρε μπάλα σχεδόν καθόλου και σωστά αντικαταστάθηκε.

Αντρέ Σκέμπρι: Δίνει την ασίστ στο γκολ αλλά μέχρι εκεί.Δεν μπήκε στο παιχνίδι και σωστά έγινε αλλαγή.

Αντόνιο Γιάκολις: Ότι καλό έκανε η ομάδα μας ερχόταν από τα πόδια του.Είχε και κάποιες λάθος επίλογες στην τελική προσπάθεια αλλά σίγουρα είχε πιο πολλή συμμετοχή από τους συμπαίκτες του στον αγώνα και λανθασμένα αντικαταστάθηκε.

Άντον Μαγκλίτσα: Πέτυχε το πρώτο του γκολ και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας.Βρέθηκε μια δυο φορές σε καλή θέση αλλά δεν τα κατάφερε για ένα δεύτερο γκολ.Δεν τροφοδοτήθηκε πολύ και μοιραία έβγαινε από την περιοχή το δεύτερο ημίχρονο χωρίς να πετύχει όμως κάτι ουσιαστικό.

Νίκο Μαρτίνες: Μπήκε στην θέση του Ντα Σίλβα αλλά η απόδοση του ήταν μέτρια αφού δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου. Φρονούμε ότι έπρεπε να μπει στον αγωνιστικό χώρο πιο νωρίς!

Αντριάν Σαρδινέρο: Αντικατέστησε τον Γιάκολις αλλά δεν έδωσε τίποτα σε σχέση με το Κροάτη αφού δεν πήρε καθόλου πρωτοβουλίες.

Εμίλιo Ζελάγια: Αγωνίστηκε για λίγο και δεν έδωσε το κάτι παραπάνω,αντιθέτως είχε και την άτυχη στιγμή στο πέναλτι που ευτυχώς δεν στοίχισε.

Προπονητής: Η ομάδα αγωνίστηκε με 4-2-3-1.Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έσπαζε εύκολα το πρέσσινγκ των αντιπάλων παίζοντας από τα πλάγια. Έφτασε πολλές φορές στο τέρμα του αντιπάλου αλλά οι ποδοσφαιριστές έκαναν τραγικές και επιπόλαιες επιλογές αφού σε πολλές φάσεις που είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα δεν κατάφερναν να γράψουν τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα χαμένο τετ α τετ και μετά το γκολ του αντιπάλου χαθήκαμε εμείς.Σοβαρό πρόβλημα στην μεσαία γραμμή που ήταν βραχυκυκλωμένη και οι ελάχιστες φάσεις που βγήκαν ήταν από ατομικές προσπάθειες.Οι αλλαγές δεν βοήθησαν αλλά αντιθέτως έριξαν κι άλλο την ομάδα αφού έχασε η ομάδα τον Γιάκολις που δημιουργούσε ρήγματα με την ταχύτητα του.Ήταν φανερό πως οι τρεις του άξονα στην μεσαία γραμμή δεν πατούσαν καλά αλλά ο μοναδικός που πέρασε έξω ήταν ο Ντα Σίλβα και ο Μαρτίνες που τον αντικατέστησε δεν έδωσε ούτε αυτός κάτι.

Το γενικό συμπέρασμα από το παιχνίδι είναι πως εκεί που έπρεπε να τελειώσεις το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο φάνηκες επιπόλαιος και στο δεύτερο μετά το γκολ που δέχεσαι δεν μπαίνεις δυναμικά στο παιχνίδι σχεδόν καθόλου και στο τέλος φαίνεσαι και «τυχερός» για τον πόντο που σώζει ο Βάλε στο 93′.

Προσωπικά πιστεύω πως η ομάδα πρέπει να δει την ουσία και να βάλει και το απλό ποδόσφαιρο στο παιχνίδι της αφού όποιος είδε το πρώτο ημίχρονο, θα είδε και πολλές φάσεις που το γκολ απείχε μια απλή πάσα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές άρχισαν να κουράζονται μιας και αγωνίζονται από τα μέσα του καλοκαιριού σε φουλ ρυθμούς και αυτό πρέπει να προσεχθεί…

Comments
To Top