ΑΝΤΡΕΣ

«Ραντεβού την Τετάρτη…»

Ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών μας «Apollon UK Fans» ενημερώνει και πληροφορεί με ανάρτηση του τους χιλιάδες φίλους της ομάδας μας που θα ταξιδέψουν στην Αγγλία για τον αγώνα με την Έβερτον!

Αναλυτικά:

Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ απο κάθε άκρη της γης,

Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά παρά την ισοπαλία με τα ασπόνδυλα. Η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική. Ραντεβού με την ιστορία κύριοι και εμείς εκεί παρών. Οι UK Fans όπως ενημέρωσαν σε προηγούμενη ανακοίνωση είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν κάθε αδελφό που θα κάνει το ταξίδι για την Αγγλία.

Το πρόγραμμα θα έχει ως εξης:
Τετάρτη 27/9 ξεκινούμε η ωρα 7 το απόγευμα στην μπυραρία Thirsty Scholar που βρίσκεται στην Oxford Road ακριβώς κάτω από τον σταθμό του τρένου. Όλα είναι έτοιμα για ενα ξέφρενο πάρτυ με όλα τα παρελκόμενα. Την επόμενη μέρα ραντεβού στις 11 το πρωί στο ίδιο σημείο όπου θα ξεκινήσει το ζέσταμα από νωρίς. Ακολούθως, όλοι μαζί επιβιβαζομαστε στο τρένο που αναχωρεί στις 14:12 με προορισμό το Λίβερπουλ για να συνεχίσουμε το πάρτυ με τα υπόλοιπα αδέλφια που θα βρίσκονται ήδη εκεί.

Εισιτήρια για το τρένο μπορούν να αγοραστούν είτε online είτε από το σταθμό του τρένου την μέρα παιχνιδιού. Όσοι θα επιστρέψουν στο Μάντσεστερ επικοινωνήστε με την σελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες. Έτοιμοι, εξτασιασμένοι, πορωμένοι για μια ιστορική εκδρομή. Ραντεβού την Τετάρτη.

Υ.Γ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…
Υ.Γ 2 Σήμερα ήταν μόνο η αρχή.

Comments
To Top